Horoscopul zilei de 18 august – zodia Berbec

În urma înţelegerii cu o persoană apropiată, poți obține ceea ce visezi de multă vreme, inclusiv sprijin financiar. Va fi o zi bună pentru mici investiții sau pentru consolidarea bugetului.

Horoscopul zilei de 18 august – zodia Taur

Fie că vei merge acasă la prieteni, fie că vei pleca la munte sau la rudele din altă localitate, distracția și buna dispoziție sunt garantate. Este o zi bună să petreci timpul liber cum vrei tu.

Horoscopul zilei de 18 august – zodia Gemeni

Începi ziua cu o schimbare care, deşi ţi se pare inofensivă, îţi poate afecta relaţiile cu familia. Dacă iei decizii fără să te consulţi cu persoanele apropiate, este bine să te gândeşti de două ori la consecinţe.

Horoscop 18 august – zodia Rac

Se impun mici schimbări chiar de dimineață pentru a demara planurile la care te-ai gândit deja. Chiar dacă unii membri ai familiei sau persoana iubită nu acceptă ideile tale, trebuie să tratezi situaţia cu răbdare.

Horoscopul zilei de 18 august – zodia Leu

Ai șansa să te distrezi din plin, dacă ești în concediu, să te întâlnești cu prieteni de demult. Unul dintre ei, chiar dacă pare foarte amabil și săritor, păstrează secrete la care nu te aștepți.

Horoscopul zilei de 18 august – zodia Fecioară

Eşti în căutarea unei şanse noi, dar, dacă laşi lucrurile să se desfăşoare ca şi până acum, este posibil să pierzi. Cariera și locul de muncă trebuie să fie o prioritate la mijlocul lunii august.

Horoscopul zilei de 18 august – zodia Balanță

Pune totul în ordine, de la bani și facturi, la datorii de suflet. Aşa vei reuşi să întorci serviciul unei persoane care ţi-a fost de ajutor cândva și care are nevoie de tine.

Horoscopul zilei de 18 august – zodia Scorpion

Încearcă să scapi de obligaţiile apăsătoare de la serviciu și să fii mai atentă la nevoile persoanei iubite. Poate că este nevoie de o schimbare semnificativă pentru relația voastră să vă simțiți mai aproape unul de altul.

Horoscopul zilei de 18 august – zodia Săgetător

Amână cât poţi de mult treburile casnice mai puţin plăcute. Distrează-te sau odihnește-te și vei găsi timp pentru toate în zilele următoare. Unele probleme se vor rezolva de la sine!

Horoscop 18 august – zodia Capricorn

Uită toate momentele neplăcute din relaţia cu partenerul de viaţă, dacă acestea au existat. Venus vă oferă șansa să vă împăcaţi sau să uitați de crizele de gelozie.

Horoscopul zilei de 18 august – zodia Vărsător

Planurile legate de revederea cu unii prieteni se vor amâna câteva zile. Dar vei avea ocazia să te distrezi din plin alături de familie, mai ales dacă sunteți în vacanță pe la mare sau pe la munte.

Horoscopul zilei de 18 august – zodia Pești

După distracție și cheltuieli, ai nevoie de mai multă siguranţă financiară şi stabilitate. Azi este o zi bună să pui bani deoparte și să încerci să te gândești la economii pentru viitor.