Horoscopul zilei de 17 februarie – zodia Berbec

Ar fi bine să ocolești cheltuielile mari azi și să păstrezi banii pentru micile distracții din weekend. Dar, dacă prietenii te invită în oraș spre seară, nu refuza, pentru că vei avea parte de momente relaxante.

Horoscopul zilei de 17 februarie – zodia Taur

Azi trebuie să te gândești cât de mult vrei să te implici în noile proiecte de la serviciu. În următoarele zile, ai şanse mari să călătoreşti mai mult în interes de serviciu și s-ar putea să merite.

Horoscopul zilei de 17 februarie – zodia Gemeni

Profită de sprijinul astrelor şi pune-ți în aplicare ideile. Cu spiritul tău practic, vei reuşi să obţii rezultate bune, chiar dacă mai faci câte un compromis. Este o zi bună să pui pe roate un plan nou și creativ.

Horoscopul zilei de 17 februarie – zodia Rac

Se anunţă o zi liniştită, pe care ţi-o vei petrece mai mult pe acasă, în sânul familiei sau alături de persoana iubită. Ai putea pregăti o cină delicioasă cu un preparat nou, pe care nu l-ai mai încercat.

Horoscopul zilei de 17 februarie – zodia Leu

Este o perioadă bună pentru renovări sau pentru schimbări în casă care să nu coste prea mult. Spre exemplu, azi ai putea schimba covorul vechi cu unul modern și plin de culoare.

Horoscop 17 februarie – zodia Fecioară

Vei avea parte de musafiri neanunţaţi, dar cu veşti bune. O prietenă sau sora ta te caută pentru a te invita în oraș, la o cafea. Veți discuta o mulțime de subiecte care sunt pe placul vostru.

Horoscopul zilei de 17 februarie – zodia Balanță

La serviciu, colegii te ajută destul de puţin, fie din lipsă de experienţă, fie din neatenţie. Trebuie să te bazezi pe experiența ta și să fii foarte atentă la detalii dacă ai un proiect nou de lucru.

Horoscopul zilei de 17 februarie – zodia Scorpion

Este posibil ca soţul tău să aibă un vis vechi pe care nu îl poate îndeplini din cauza ta, pentru că tu îi găsești mereu nod în papură. Azi încearcă să fii mai înțelegătoare și să îl sprijini pas cu pas.

Horoscopul zilei de 17 februarie – zodia Săgetător

Te afli sub protecţia planetei Venus care îţi oferă o atmosferă destinsă acasă şi mult mai multă dragoste. Va fi o zi excelentă de petrecut în cuplu, fie că rămâneți acasă, fie că ieșiți într-un local liniștit.

Horoscop 17 februarie – zodia Capricorn

Dacă eşti căsătorită, o călătorie în doi ar putea fi răspunsul la multe probleme de cuplu. Iar această călătorie poate începe de azi, plecând spre locuri frumoase, unde vă puteți distra și unde puteți gusta un strop de pasiune.

Horoscopul zilei de 17 februarie – zodia Vărsător

Dacă eşti singură, întâlnirile cu prietenii de familie ţi-ar putea da ocazia să cunoşti un partener pe gustul tău. După amiaza va fi mai plăcută lângă oamenii care te cunosc și care te apreciază.

Horoscopul zilei de 17 februarie – zodia Pești

Pune deoparte bani şi pentru proiectele tale personale, nu numai pentru necesităţile familiei. În acest weekend te poți gândi la un proiect nou pentru tine, la un proiect creativ sau la un hobby.