Horoscopul zilei de 17 august – zodia Berbec

Este timpul să te impui în problemele de familie, dar fără să îi îndepărtezi pe cei care ţin la tine. Vei reuși să aduci o atmosferă mai destinsă acasă, chiar dacă mai apar și griji.

Horoscopul zilei de 17 august – zodia Taur

Încearcă să faci o schimbare în favoarea ta, să capeţi mai multă libertate și încredere. Cu atât mai mult dacă ești în concediu, ai nevoie de ceva nou și de mai multă distracție.

Horoscopul zilei de 17 august – zodia Gemeni

Va fi o zi de bun augur la serviciu şi vei primi sarcini mai uşor de rezolvat. În câteva ore, vei termina toate obligațiile urgente și te poți ocupa pe îndelete de proiectele tale preferate.

Horoscopul zilei de 17 august – zodia Rac

Trebuie să fii mai atentă în preajma oamenilor dificili, care te pot răni sau care te pot influența în mod negativ. Încearcă să alegi ceea ce e mai bine pentru tine și gândește pe termen lung.

Horoscopul zilei de 17 august – zodia Leu

Saturn are o influenţă puternică asupra vieţii tale de familie şi aduce în prim plan lucrurile mai puţin clare, pe care credeai că le poţi trece cu vederea. Este timpul să clarifici aspectele dificile.

Horoscopul zilei de 17 august – zodia Fecioară

La serviciu, lucrurile se complică, dar ai grijă să nu te implici în alte probleme, dacă nu cunoşti toate amănuntele importante. Este posibil ca unii colegi să profite de amabilitatea ta. 

Horoscopul zilei de 17 august – zodia Balanță

Pune la punct câştigurile, bugetul familiei şi bugetul pentru distracţii şi cumpărături. Începe o perioadă în care ai nevoie de mai multă disciplină financiară.

Horoscopul zilei de 17 august – zodia Scorpion

Oboseala de la serviciu şi problemele afective par să amplifice afecţiuni mai vechi, tratate superficial. Cere concediu, dacă poți, și ai grijă să te odihnești mai mult.

Horoscopul zilei de 17 august – zodia Săgetător

Este posibil să apară vești neplăcute la serviciu, iar salariul sau bonusurile pe care te bazai să întârzie o vreme. Fii atentă la modul în care îți foloseşti resursele financiare de care dispui.

Horoscopul zilei de 17 august – zodia Capricorn

Apar probleme minore în căsnicie, dar nu te îngrijora! Partenerul tău va veni cu o soluţie pe care îţi va fi uşor să o accepţi, fără să faci compromisuri, și îți va demonstra că este un om matur și responsabil.

Horoscopul zilei de 17 august – zodia Vărsător

Poate fi o perioadă frumoasă, cu petreceri și prieteni, iar azi în mod sigur primești o invitație la o întâlnire. Folosește timpul liber să te relaxezi și să faci doar ceea ce îți place.

Horoscopul zilei de 17 august – zodia Pești

Te bucuri de dragoste şi de înţelegere, iar planurile pe care ţi le-ai făcut cu persoana iubită vor merge ca pe roate. Dacă plecaţi într-o călătorie departe de casă, aveți grijă să vă distrați!