Horoscopul zilei de 16 septembrie – zodia Berbec

Se anunţă momente deosebit de fericite în familie. Cineva drag îţi îndeplineşte o dorinţă, ajungând el însuşi într-o situaţie norocoasă, din care ai şi tu de câştigat.

Horoscopul zilei de 16 septembrie – zodia Taur

Situaţia financiară se îmbunătăţeşte și azi vei avea o zi foarte bună pentru că te vei simți susținută de toți. În mod special, susținerea colegilor și a șefilor este de bun augur.

Horoscopul zilei de 16 septembrie – zodia Gemeni

Jupiter retrograd poate aduce azi o zi mai dificilă pentru zodia ta. Încearcă să nu îţi pui mari speranţe în planurile tale şi să nu schimbi lucrurile din mers, dacă merg totuși pe calea bună.

Horoscopul zilei de 16 septembrie – zodia Rac

Păstrează ritmul de lucru așa cum ai început și ideile bune pe care le ai . Nu schimba nimic, chiar dacă descoperi mici defecte. Ai putea face o greşeală mai mare schimbând ceea ce deja funcționează.

Horoscopul zilei de 16 septembrie – zodia Leu

Ocupă-te mai mult în timpul liber de tine, de nevoile tale şi de dorinţele pe care nu le-ai atins. Discuția de azi cu o prietenă bună declanşează o serie de schimbări benefice.

Horoscopul zilei de 16 septembrie – zodia Fecioară

Încearcă să îţi echilibrezi bugetul de venituri și cheltuieli. Trebuie să uiţi de cheltuielile programate, dar care nu sunt deloc necesare. Mai bine păstrezi banii pentru sfârșitul săptămânii.

Horoscopul zilei de 16 septembrie – zodia Balanță

Păstrează banii pentru proiectele mai importante sau pentru o vacanţă care se apropie și care va fi costisitoare. Ți-ar prinde bine o călătorie la final de săptămână, chiar dacă te costă ceva bani.

Horoscopul zilei de 16 septembrie – zodia Scorpion

Jupiter te anunţă că vor interveni schimbări majore şi trebuie să planifici cum poţi profita de ele. Azi ți-ar prinde bine o discuție despre buget și proiecte cu partenerul de viață.

Horoscopul zilei de 16 septembrie – zodia Săgetător

Apar tensiuni la serviciu din cauza unor contracte neonorate la timp. Este posibil să fii nevoită să faci muncă de detectiv şi să afli dedesubturile întregii poveşti.

Horoscopul zilei de 16 septembrie – zodia Capricorn

Fii atentă cum comunici cu toţi colegii, pentru că unii dintre ei pot avea multe de ascuns. Cine se codește să vorbească deschis despre munca lui nu va colabora cu tine.

Horoscopul zilei de 16 septembrie – zodia Vărsător

Pune accent pe relaţiile în care ai încredere şi încearcă să le consolidezi. Venus te avertizează că este posibil să pierzi un prieten cu care te vezi tot mai rar. Poate că azi este o zi bună să vă întâlniți.

Horoscopul zilei de 16 septembrie – zodia Pești

Încearcă să găseşti o nouă modalitate prin care să strângi bani, să economiseşti pentru vacanţe sau pentru un hobby. Uită de cumpărături, câteva zile, şi vei avea un buget mai consistent.