Horoscopul zilei de 16 decembrie – zodia Berbec

La serviciu, lucrurile se complică, dacă îi lași pe alții să te influențeze când nu este cazul. Încearcă să iei cele mai bune decizii pentru toți, mai ales dacă tu ești singura care va da socoteală în fața șefilor.

Horoscopul zilei de 16 decembrie – zodia Taur

Te entuziasmezi ușor și este posibil să iei o decizie greșită cu privire la o anumită persoană, pentru că ai încredere deplină în ea. Uneori, aparențele înșală, iar această persoană te poate dezamăgi azi.

Horoscopul zilei de 16 decembrie – zodia Gemeni

Luna din Fecioară te avertizează că este posibil să iei o decizie greșită. Nu te lăsa influențată doar de sentimente sau presimțiri. Pune în balanță și cauzele reale și beneficiile, dar și riscurile.

Horoscopul zilei de 16 decembrie – zodia Rac

Bunica sau bunicul te pot ruga azi să îi ajuți și să folosești o parte din economiile lor. Caută cu mare atenție lucrurile de care au nevoie. Ar fi bine să verifici de două ori înainte să acționezi în numele lor.

Horoscopul zilei de 16 decembrie – zodia Leu

Trebuie să fii prevăzătoare cu energiile contradictorii ale lui Jupiter. Îți pot aduce vești extraordinare, dar și pierderi pentru care nu ești pregătită. Iar pierderile de azi vor fi mai degrabă sentimentale.

Horoscopul zilei de 16 decembrie – zodia Fecioară

Vei avea o perioadă mai bună din punct de vedere financiar, iar, dacă reușești să închei o tranzacție importantă, te vei bucura de un profit consistent. Banii vor veni foarte repede, poate chiar azi.

Horoscop 16 decembrie – zodia Balanță

Este o perioadă prielnică să vinzi lucrurile de care nu mai ai nevoie și să îți cumperi ceea ce îți lipsește cel mai mult. Poate fi o zi bună să pui la vânzare o bicicletă sau un aparat foto de care nu mai ai nevoie.

Horoscopul zilei de 16 decembrie – zodia Scorpion

Astrele te vor susține în carieră. La serviciu, vei fi pusă într-un context favorabil și vei câștiga simpatia unor colegi cu influență. Sau, poate, primești o ofertă să colaborezi cu oameni care te apreciază.

Horoscopul zilei de 16 decembrie – zodia Săgetător

Îți merge bine azi la serviciu. Iar dacă nu muncești nicăieri, acum este momentul să trimiți cât mai multe cv-uri, pentru că vei avea șanse de angajare chiar înainte de Crăciun, într-un domeniu solicitat de Sărbători.

Horoscopul zilei de 16 decembrie – zodia Capricorn

Micile bucurii vor face să dispară senzația de tensiune pe care ai avut-o în ultimele zile. Lucrurile se vor derula într-un ritm mai lent, vei avea parte și de întâmplări amuzante care te vor apropia de oameni frumoși.

Horoscop 16 decembrie – zodia Vărsător

Ai intenții bune, încerci să îi înțelegi pe cei din jur, dar nu întotdeauna le poți îndeplini dorințele. Unii dintre ei pot avea dorințe greu de îndeplinit și trebuie să înțeleagă că nu poți face totul.

Horoscopul zilei de 16 decembrie – zodia Pești

Te așteaptă momente tensionate la serviciu și vei fi prinsă la mijloc între două tabere. Nu va fi ușor să îți păstrezi poziția neutră, dar trebuie să faci pace cu persoanele implicate și să domolești discuțiile aprinse