Horoscopul zilei de 16 august – zodia Berbec

Te confrunţi cu situații imprevizibile, iar Mercur te ajută tot mai puţin la serviciu. Nu reuşeşti să te înţelegi prea bine nici cu colegii, nici cu persoanele care așteaptă rezultate concrete.

Horoscopul zilei de 16 august – zodia Taur

Se apropie momentul în care vei lua o decizie importantă cu privire la veniturile tale. Vei avea șansa de a recupera niște bani azi, dar vor mai trece câteva zile până când vei aduna o sumă consistentă.

Horoscopul zilei de 16 august – zodia Gemeni

La serviciu, lucrurile se pot complica începând de azi, mai ales dacă îți vor da demisia niște colegi. Oamenii cu care ai colaborat s-ar putea să aibă pretenţii mai mari cu privire la serviciile tale.

Horoscopul zilei de 16 august – zodia Rac

Bucură-te de linişte, pentru că este o perioadă lipsită de evenimente majore, în care nu mai apare nicio problemă şi nicio urgenţă. Ocupă-te mai mult de tine, mai ales dacă ești în concediu.

Horoscopul zilei de 16 august – zodia Leu

Încearcă să te implici în activităţi noi și relaxante, care să nu implice cheltuieli mari. Ai un buget redus în a doua jumătate a lunii august, mai ales dacă tocmai ai fost în concediu.

Horoscopul zilei de 16 august – zodia Fecioară

Astrele te vor ajuta să îți împlinești o dorinţă deosebită. Deşi pot apărea câteva situaţii neplăcute, încearcă să treci peste obstacole fără teama că vei greși și vei ajunge la scopul propus.

Horoscopul zilei de 16 august – zodia Balanță

Eşti preocupată de ultimele proiecte de la serviciu şi vorbești tot timpul despre bani, economii şi facturi. ar mai sunt şi alte lucruri cărora trebuie să le acorzi atenţie, mai ales relației de dragoste.

Horoscopul zilei de 16 august – zodia Scorpion

Vei fi mai norocoasă în dragoste, decât la bani, dar situaţia financiară va fi stabilă. Vei avea ocazia să mergi la o întâlnire și poți cunoaște pe cineva cu care vei petrece un timp plăcut.

Horoscopul zilei de 16 august – zodia Săgetător

Dacă ai nevoie de odihnă, lasă totul deoparte şi încearcă să te ocupi doar de tine. Problemele de cuplu vor fi rezolvate în timp, aşa că nu declanşa noi discuţii neplăcute cu partenerul tău de viață.

Horoscopul zilei de 16 august – zodia Capricorn

În dragoste, trebuie să faci câteva compromisuri, dacă vrei să îţi vezi dorinţele îndeplinite. Pune în balanţă lucrurile bune pe care le-a făcut persoana iubită până acum şi încearcă să nu o judeci.

Horoscopul zilei de 16 august – zodia Vărsător

Vei primi veşti mai bune despre câştigurile tale. Mercur îţi oferă șansa de a obține o sumă de bani mai mare decât te aşteptai. A doua jumătate a lunii august este o perioadă mai bună financiar.

Horoscopul zilei de 16 august – zodia Pești

Pune capăt tensiunilor apărute în relaţia cu părinţii sau cu rudele mai în vârstă şi vei avea parte de o zi senină. Venus promite vești mai bune din partea persoanei iubite sau din partea fraților.