Horoscopul zilei de 15 septembrie – zodia Berbec

Noile exigenţe de la serviciu te provoacă să fii mai inventivă şi mai creativă. Pentru idei şi proiecte noi, încearcă să găseşti surse de inspiraţie în domeniile în care ai mai lucrat.

Horoscopul zilei de 15 septembrie – zodia Taur

Apar noi oportunităţi în carieră, dar trebuie să te decizi repede, dacă vrei să profiţi de ele. Nu ai timp de pierdut, mai ales dacă eşti hotărâtă să îţi schimbi profesia şi, totodată, stilul de viaţă.

Horoscopul zilei de 15 septembrie – zodia Gemeni

O propunere de colaborare poate să ducă la o poziție de conducere, mai târziu. Azi începi cu o scurtă ședință și cu o tematică nouă, iar mâine deja poți realiza mai multe.

Horoscopul zilei de 15 septembrie – zodia Rac

Juoiter te îndeamnă să faci lucrurile altfel, să ataci problemele cu mult curaj şi să alegi un drum pe care nu ar merge nimeni. Iniţiativele îndrăzneţe sunt favorizate de astre și nu ai nimic de pierdut.

Horoscopul zilei de 15 septembrie – zodia Leu

Merită să încerci soluţii inedite pentru a rezolva mai repede un contract cu un client dificil. Este o zi favorabilă pentru zodia ta și pentru afaceri, chiar dacă nu câștigi tot ce vrei.

Horoscopul zilei de 15 septembrie – zodia Fecioară

Venus te ajută să legi relaţii noi, stabile şi durabile. Se pare că vei intra într-un alt colectiv de muncă sau vei primi colegi noi la serviciu. Va fi o zi a relațiilor și a comunicării.

Horoscopul zilei de 15 septembrie – zodia Balanță

Sunt șanse mari să primești o funcție de conducere și organizare. Tu ai o fire sociabilă și știi cum să te apropii de oameni. Ești unul dintre puținii care pot ajuta la formarea unei noi echipe.

Horoscopul zilei de 15 septembrie – zodia Scorpion

Este o zi bună să faci curățenie printre hârtii, documente, dar și în relațiile cu persoanele apropiate. Poate ar fi indicat să rupi legătura cu cei care nu s-au dovedit cu adevărat prieteni, ci mai degrabă profitori.

Horoscopul zilei de 15 septembrie – zodia Săgetător

Pregătește o ieșire cu prietenii foarte apropiați și încearcă să menții o legătură cât mai bună cu ei. Relaţiile superficiale nu îţi vor aduce niciodată satisfacţii. 

Horoscopul zilei de 15 septembrie – zodia Capricorn

Eşti tentat să faci investiţii mari, să cumperi obiecte valoroase sau aparatură scumpă. Este o perioadă prielnică pentru achiziţiile importante, dar trebuie să fii atentă la calitatea produselor.

Horoscopul zilei de 15 septembrie – zodia Vărsător

Ai tendinţa să promiţi mai mult decât poţi face, mai ales dacă este vorba despre bani, iar acest lucru se poate întoarce împotriva ta în curând. Nu poți promite bani, când tu ai datorii.

Horoscopul zilei de 15 septembrie – zodia Pești

Încearcă să te ocupi de situaţiile dificile ale prietenilor sau ale familiei, fără să dai bani prea mulți. Este mult mai important să găsești o cale de rezolvare amiabilă, fără cheltuieli.