Horoscopul zilei de 15 decembrie – zodia Berbec

La serviciu, situaţia rămâne neschimbată pentru o perioadă lungă de timp. Trebuie doar să înţelegi mai bine rolul fiecăruia dintre colegi și să comunici direct cu ei. Dacă ai șansa să pleci în concediu, nu mai amâna!

Horoscopul zilei de 15 decembrie – zodia Taur

Apar probleme legate de lipsa de comunicare cu unul dintre părinţi. Vei găsi greu o cale de împăcare, pentru că este posibil să îi răneşti orgoliul, mai ales dacă este vorba de tatăl tău.

Horoscopul zilei de 15 decembrie – zodia Gemeni

Vei discuta mai des cu partenerul de viaţă pe marginea unor planuri care implică cheltuieli foarte mari. Azi poate fi o zi bună să primești mai mulți bani de la soțul tău pentru pregătirile sau pentru călătoriile de Sărbători.

Horoscopul zilei de 15 decembrie – zodia Rac

Va veni o perioadă în care vei cheltui mulți bani. Ar fi indicat să faci paşi mici sau chiar să sacrifici o parte din lucrurile pe care ți le doreai. Ți-ar prinde bine să economisești niște bani pentru Crăciun și Revelion.

Horoscopul zilei de 15 decembrie – zodia Leu

Vei avea o zi prielnică și vei rezolva aproape totul dimineața. După amiaza, poți fugi câteva ore de responsabilităţi şi de pretenţiile celorlalţi, deoarece lucrurile se vor rezolva de la sine, fără sacrificii.

Horoscop 15 decembrie – zodia Fecioară

Nu îți plac compromisurile, dar nici nu trebuie să îi obligi pe cei din jur să facă ceea ce doreşti. Este posibil să răneşti sentimentele unei persoane dragi, care nu te va înțelege și care are propriile idei.

Horoscopul zilei de 15 decembrie – zodia Balanță

Situaţiile delicate se rezolvă cu prudenţă. Un singur cuvânt nepotrivit poate răsturna lucrurile. Cea mai bună modalitate să îi convingi pe ceilalți să fie de partea ta este să le vorbeşti despre beneficiile pe termen lung.

Horoscopul zilei de 15 decembrie – zodia Scorpion

Tot căutând o soluţie să ocoleşti necazurile, este posibil să le complici. Azi te vei confrunta cu probleme de familie mai delicate. Decât să le ocoleşti, mai bine discută deschis cu părinții despre necazurile tale.

Horoscopul zilei de 15 decembrie – zodia Săgetător

Treci printr-o perioadă mai aglomerată şi poţi fi pusă în situaţia de a alege între casă şi serviciu. Azi va fi o zi în care vei fi nevoită să aloci din timpul tău liber problemelor grave de la locul de muncă.

Horoscop 15 decembrie – zodia Capricorn

Situația poate fi îmbunătățită, dar este posibil să fii acuzată că îţi manipulezi colegii. Dacă vrei să o scoți la capăt, convoacă o şedinţă să le explici tuturor ce proiecte ai și unde este nevoie de muncă de echipă.

Horoscopul zilei de 15 decembrie – zodia Vărsător

Lucrurile par să se complice dacă șefii pleacă în concediu. Nicio soluţie nu este pe placul celor din jur. Munceşti foarte mult, încerci să îi ajuţi pe ceilalți, dar nu eşti apreciată pentru efortul pe care îl depui.

Horoscopul zilei de 15 decembrie – zodia Pești

Răspunsurile de care ai nevoie azi vor fi pozitive, mai ales din partea unor oameni cu care vei colabora mai mult pe viitor. În schimb, o relaţie veche şi dificilă se poate încheia cu efecte nedorite financiar.