Horoscopul zilei de 14 septembrie – zodia Berbec

Poate fi o zi foarte bună pentru cariera ta sau pentru a rezolva câteva situații mai dificile la muncă. Se pare că vei semna acte importante şi este posibil să te angajezi în noi proiecte de viitor.

Horoscopul zilei de 14 septembrie – zodia Taur

Mercur, aflat acum în zodia Balanței, te va ajuta din punct de vedere financiar să rezolvi mult mai repede tot felul de probleme care țin de cheltuielile casei. Va fi o zi spornică.

Horoscopul zilei de 14 septembrie – zodia Gemeni

În relația de cuplu, contează foarte mult să îl asculți pe celălalt. Chiar dacă a greșit, se pot găsi rezolvări mult mai ușor decât credeai, dacă nu au fost greșeli prea grave și dureroase.

Horoscopul zilei de 14 septembrie – zodia Rac

Apar probleme în relaţia de dragoste pe care nu reuşeşti să le rezolvi prea uşor. Deşi nu îţi stă în fire, ai tendinţa să devii dominatoare şi să treci cu vederea dorinţele partenerului tău.

Horoscopul zilei de 14 septembrie – zodia Leu

Este o zi bună pentru decizii noi la serviciu și pentru a rezolva problemele urgente. Ar fi bine să te impui doar în situaţiile în care ești convinsă că ceilalți nu pot lua cele mai bune decizii.

Horoscopul zilei de 14 septembrie – zodia Fecioară

Vei avea o zi în care problemele casnice pot fi lăsate pe seama partenerului de cuplu. Lasă-l pe el să se descurce. Intervenţia ta ar putea stârni orgolii și resentimente pentru o perioadă de timp.

Horoscopul zilei de 14 septembrie – zodia Balanță

Ar fi bine să programezi acum toate treburile pe care ai fost nevoită să le amâni. Mercur te va ajuta să rezolvi micile probleme financiare, plățile urgente sau obținerea unor acte importante.

Horoscopul zilei de 14 septembrie – zodia Scorpion

Profită de momentele frumoase din relația de cuplu. Partenerul de viață îți va face o promisiune pe care o aștepți de multă vreme și care te ajută să faci planuri noi pentru viitor.

Horoscopul zilei de 14 septembrie – zodia Săgetător

Poți avea o surpriză plăcută din partea soțului sau a iubitului tău. Va face un gest la care nu te aștepți și te va face mult mai fericită. Se pare că va reuși să cumpere ceva foarte important pentru amândoi.

Horoscopul zilei de 14 septembrie – zodia Capricorn

Dacă ești singură, astrele te provoacă să faci o schimbare și vei avea ocazia să întâlnești pe cineva. Ziua de 14 este de bun augur întotdeauna pentru zodia Capricorn și poate aduce o iubire nouă.

Horoscopul zilei de 14 septembrie – zodia Vărsător

La serviciu, discuţiile neplăcute cu persoanele aflate pe poziţii de conducere se vor prelungi. Nu vei reuși să ajungi la un rezultat până la sfârșitul programului, dar nici nu trebuie să cedezi tu.

Horoscopul zilei de 14 septembrie – zodia Pești

Mercur și Soarele sunt de partea ta și te ajută în orice situație care implică mulți bani, negocieri și acte importante. Ziua de 14 poate fi de bun augur pentru o ofertă de lucru.

Citește și horoscopul lunii septembrie, realizat de Medeea!