Horoscopul zilei de 14 decembrie – zodia Berbec

Dacă îţi cauți un alt loc de muncă, trebuie să încerci să negociezi beneficiile salariale. Nu lăsa angajatorul să îți propună un salariu, fără să îi spui care sunt cerințele tale. În aceste zile, Mercur va fi de partea ta.

Horoscopul zilei de 14 decembrie – zodia Taur

Vei fi nevoită să te ocupi de o problemă de familie destul de serioasă, despre care, însă, nu ai toate informaţiile necesare. Cu cât descoperi mai repede adevărul, cu atât vei reuşi să scapi de ea.

Horoscop 14 decembrie – zodia Gemeni

Munca ta va fi răsplătită destul de modest. Dacă aveai de gând să călătoreşti departe de casă, amână plecarea pentru zilele mai propice după sărbătoarea Crăciunului, după data de 27 decembrie.

Horoscopul zilei de 14 decembrie – zodia Rac

Eşti surprinsă şi dezamăgită de noile probleme financiare ale familiei. Fie părinţii, fie partenerul de viaţă încearcă să găsească soluţii, dar nu reuşesc deocamdată. Se pare că este nevoie de sume mai mari de bani.

Horoscopul zilei de 14 decembrie – zodia Leu

Eşti norocoasă, indiferent de micile obstacole care îți mai apar în cale. Vei primei sprijinul unor prieteni la timp, astfel încât problemele mărunte de azi să nu se adâncească pe viitor.

Horoscop 14 decembrie – zodia Fecioară

În relația de dragoste, se pare că vei avea o surpriză deosebită care te încurajează să îți duci mai departe planurile făcute pentru aceste zile. Vei avea norocul să primești niște bani de la soțul tău.

Horoscopul zilei de 14 decembrie – zodia Balanță

Este o perioadă de bun augur pentru dragoste și planuri de viitor, pentru întâlniri și discuții, dar nu și pentru situația voastră financiară. Nici tu, nici soțul tău nu primiți banii de care aveați nevoie.

Horoscopul zilei de 14 decembrie – zodia Scorpion

Situația veniturilor este modestă. Dacă ai suficienți bani puși deoparte, acum este momentul să achiți datoriile și să cumperi tot ce ai nevoie. Iar, dacă pleci în concediu, ți-ar prinde bine un mic împrumut.

Horoscopul zilei de 14 decembrie – zodia Săgetător

Te poți aștepta la musafiri veniți de departe, care vor aduce bucurie în casă. Destinul pregătește o schimbare care va fi legată de cineva special din viața ta. Poate fi vorba de un frate sau de unul dintre copii.

Horoscopul zilei de 14 decembrie – zodia Capricorn

Te așteaptă evenimente deosebite, iar răbdarea ta va fi pusă la grea încercare. Câteva dintre proiectele pe care te bazai vor fi amânate, iar din cauza aceasta veniturile tale este posibil să scadă.

Horoscopul zilei de 14 decembrie – zodia Vărsător

Se pare vă vei primi o veste mai puțin bună la serviciu. Patronii se grăbesc să rezolve diverse probleme și vă cer un efort mai mare înainte de Crăciun. Dacă poți, mai bine pleci în concediu, decât să muncești!

Horoscopul zilei de 14 decembrie – zodia Pești

Venus te îndeamnă să fii mai deschisă cu cei din jur și să petreci mai mult timp cu oamenii dragi. Îți priește să ieși mai des cu prietenii tăi buni și să te distrezi, așa că azi invită-i tu pe ei în oraș la o pizza.