Horoscopul zilei de 13 decembrie – zodia Berbec

Marți, 13, poate fi o zi cu ghinion pentru zodia ta, care primește o influență dificilă din partea lui Marte. Mare atenție cu cine discuți azi, cine te trage de limbă și ce interese poate avea de pe urma ta.

Horoscopul zilei de 13 decembrie – zodia Taur

13 poate fi cu noroc în dragoste. S-ar putea să fii atrasă de un coleg nou. Poate începe o relație frumoasă între voi, care poate să fie de bun augur pe viitor, dacă știe să îți câștige încrederea din primele zile.

Horoscopul zilei de 13 decembrie – zodia Gemeni

Te preocupă chestiuni financiare vechi, pentru care familia ta nu are soluții convenabile. Poate că, datorită unei persoane amabile, vei găsi o cale să amâni plata datoriilor după ce trec Sărbătorile de Crăciun.

Horoscopul zilei de 13 decembrie – zodia Rac

Dimineața va fi tensionată și este posibil să apară situații limită, în care te va ajuta un coleg cu experiență. Trebuie să te revanșezi cumva și să dai o mână de ajutor celui care te susține în situațiile dificile.

Horoscopul zilei de 13 decembrie – zodia Leu

Muncește și recuperează lucrurile pe care nu ai apucat să le faci zilele trecute. În curând, vei primi și ajutor, iar soluțiile pe care ți le propune soțul tău vor fi ușor de pus în practică.

Horoscop 13 decembrie – zodia Fecioară

Mare atenție la oamenii cu care iei contact azi! Un străin poate încerca să te tragă pe sfoară, să îți propună o colaborare sau să îți vândă ceva care nu are nicio valoare. Mai bine te abții să faci cumpărături.

Horoscopul zilei de 13 decembrie – zodia Balanță

Saturn te îndeamnă să pui capăt cât mai repede unei relaţii care îți aduce necazuri. Azi vei avea ocazia, motivele şi chiar dovada că relaţia respectivă nu mai poate continua așa cum a fost până acum.

Horoscopul zilei de 13 decembrie – zodia Scorpion

Nu aştepta până în ultimul moment să iei deciziile necesare la birou. Amânările îţi vor aduce pierderi semnificative. Este o zi dificilă la muncă, mai ales dacă ceilalți colegi sunt implicați în alte proiecte.

Horoscopul zilei de 13 decembrie – zodia Săgetător

Ești pusă pe fapte mari și te gândești la planuri noi, poate legate de vacanţă sau legate de un eveniment important. Dar este posibil să te confrunţi cu persoane care vor neapărat să te facă să te răzgândeşti.

Horoscop 13 decembrie – zodia Capricorn

Primești noi însărcinări la muncă. Va fi o zi grea, dar trebuie să găseşti o formulă de compromis cu obligaţiile pe care ţi le-ai asumat înainte. Unele proiecte deja începute trebuie duse la capăt.

Horoscopul zilei de 13 decembrie – zodia Vărsător

Urmează-ţi inima şi vei descoperi o nouă cale să te bucuri de lucrurile simple şi să fii mai fericită. Indiferent ce alegere faci azi, gândește-te în primul rând dacă ești mulțumită de ea sufletește.

Horoscopul zilei de 13 decembrie – zodia Pești

Încearcă să te ocupi mai mult de tine sau de familie, de copii, pentru că vei avea şi bani, şi timp liber. Ţi-ar prinde bine şi câteva zile de concediu, și poți discuta azi cu șefii tăi despre zilele libere de Crăciun.