Horoscopul zilei de 13 august – zodia Berbec

Ai grijă cum te comporți cu prietenii orgolioși sau cu șefii. Dacă sunt programate ședințe azi, s-ar putea să se iște discuții aprinse pe marginea salariilor și cheluielilor.

Horoscop august – zodia Taur

Faci eforturi mari să ţii pasul cu noutăţile care apar acum în viaţa ta. Norocul tău că ştii să îţi păstrezi echilibrul în situaţiile tensionate. Azi, data de 13 s-ar putea să aducă momente mai dificile.

Horoscopul zilei de 13 august – zodia Gemeni

Sunt momente în care îţi dorești să dai timpul înapoi și să iei alte decizii. Planurile tale vor fi întârziate, câştigurile vor veni mai greu. Iar azi nu prea ai spor la nimic!

Horoscopul zilei de 13 august – zodia Rac

Succesul tău de azi depinde de alte persoane și nu reușești să menții controlul asupra situațiilor mai complicate. Dacă ești în vacanță, evită orice discuție sau complicație inutilă.

Horoscopul zilei de 13 august – zodia Leu

În familie, nu eşti deloc mulţumită de ceea ce ţi se cere să faci. Sunt lucruri legate mai ales de interesele tale financiare și vei fi nevoită în anumite situații să îți cheltuiești economiile.

Horoscopul zilei de 13 august – zodia Fecioară

Vei reuşi să pui capăt unei situaţii tensionate și să păstrezi relația cu persoanele implicate la un nivel echilibrat. Chiar dacă vei renunța la ceva de preț, compromisul pe care îl faci va fi în cele din urmă în favoarea ta.

Horoscopul zilei de 13 august – zodia Balanță

Relaţia cu partenerul tău de viaţă îţi va pune răbdarea la încercare. Se pare că nu mai ţine cont de ceea ce îţi doreşti şi ia decizii de unul singur. De unele dintre ele vei afla prea târziu.

Horoscopul zilei de 13 august – zodia Scorpion

Trebuie să accepţi responsabilităţi noi în familie sau să preiei o parte din greutăţile financiare cu care se confruntă părinţii tăi. Azi veți avea, poate, discuții neplăcute despre bani.

Horoscopul zilei de 13 august – zodia Săgetător

Vei fi nevoită să găsești o soluție pentru a scăpa de datorii cât mai repede. Poate fi o zi bună să vinzi ceva de valoare, care nu îți mai trebuie, dar care poate fi valorificat.

Horoscop 13 august – zodia Capricorn

Marte te ajută pe plan profesional. Discuţii, proiecte şi oferte bune se vor ivi în cursul zilei de azi, chiar dacă ești în concediu. Trebuie să analizezi cu atenție ce avantaje poți primi.

Horoscopul zilei de 13 august – zodia Vărsător

Dacă simți că este o zi dificilă, ar fi bine să te întâlnești cu o persoană care te ajută să ai mai multă încredere în tine. Poate fi vorba de tatăl sau de mama ta sau de o prietenă cu un tonus optimist.

Horoscopul zilei de 13 august – zodia Pești

Verifică facturile, ratele creditului şi banii pe care îi mai ai la dispoziţie. Mercur este capricios şi este posibil să pierzi bani din cauza faptului că nu ai plătit ceva la timp.