Horoscopul zilei de 11 octombrie – zodia Berbec

Fii atentă cu banii și nu cheltui o sumă prea mare din câștigurile tale de până acum. S-ar putea să fii tentată să cumperi ceva foarte scump azi, poate un televizor sau un telefon de ultimă generație, dar gândește-te bine de două ori înainte.

Horoscopul zilei de 11 octombrie – zodia Taur

Sunt șanse mari să finalizezi un proiect complex la care munceşti de câteva săptămâni sau luni. Datorită acestui proiect vei câştiga un partener sau un colaborator foarte important, un om în care poţi avea toată încrederea.

Horoscopul zilei de 11 octombrie – zodia Gemeni

Veștile bune vin de la persoana care te iubește cel mai mult și care te ajută oricând. Dacă azi simți că ești în impas, în mod sigur va fi alături de tine cineva care știe cum să te încurajeze sau care te ajută cu bani.

Horoscopul zilei de 11 octombrie – zodia Rac

Eşti foarte ambiţioasă și ai planuri mari. Tentația de a pune pe roate un proiect costisitor este foarte mare. Ai grijă, totuși, să îți calculezi bine banii de care ai nevoie și să lași deoparte o rezervă pentru situațiile neprevăzute.

Horoscop 11 octombrie – zodia Leu

Va fi o zi cu rezultate bune. Norocul va fi de partea ta, dar nu întinde coarda! În familie, ve fi mulțumită de modul în care comunici cu soțul tău și vei primi sprijinul lui la orice pas, dar trebuie să îl lași și pe el să ia decizii.

Horoscopul zilei de 11 octombrie – zodia Fecioară

Azi poți pune în practică o idee mai veche, care nu îți mai dă pace și pentru care merită să te lupți. Dacă nu ai tu suficienți bani, s-ar putea să te sprijine cineva din familie, vreun frate cu o situație foarte bună.

Horoscopul zilei de 11 octombrie – zodia Balanță

Cheltuielile cresc azi și trebuie să fii atentă cu sănătatea ta și cu sănătatea copiilor. Stai departe de zonele foarte aglomerate, unde există riscul să te infectezi cu noul coronavirus. Venus arată că imunitatea ta este slabă.

Horoscopul zilei de 11 octombrie – zodia Scorpion

Eşti optimistă şi te apuci cu spor de unele treburi mărunte, absolut necesare la început de săptămână. Organizezi casa, faci cumpărături și petreci timp cu cei mici, învățându-i să fie mai ordonați.

Horoscopul zilei de 11 octombrie – zodia Săgetător

Vei avea ocazia să pui şi nişte bani deoparte deoarece sporesc veniturile la începutul săptămânii. Şi cu sănătatea vei sta mult mai bine de azi, dacă ții cont de tratamentele recomandate de medic și dacă nu te obosești prea tare.

Horoscop 11 octombrie – zodia Capricorn

Oricât de mult ţi-ai dori să mai schimbi câte ceva în planurile tale de viaţă, este bine să aștepți până când vei avea suficienți bani. Mercur retrograd îți poate încurca proiectele și poate fi o zi mai complicată azi.

Horoscopul zilei de 11 octombrie – zodia Vărsător

Bucură-te de micile victorii pe care ți le aduce norocul, fie ele la serviciu sau în viața personală, şi lasă în seama altora treburile mai dificile. Este indicat să amâni câteva zile treburile complicate și plecările din localitate.

Horoscopul zilei de 11 octombrie – zodia Pești

Te așteaptă o serie de dispute și controverse cu persoane care încearcă să îţi acapareze drepturile și bunurile. Nu este exclus să apelezi la un avocat sau la un șef care poate să lămurească mai bine problema la serviciu.