Se spune despre femeia Scorpion că știe să se impună, că își urmărește cu tenacitate scopurile și înțeapă dur, când cineva îi stă în cale. Dar are calități pe care puțini oameni le văd. Numai prietenii apropiați pot observa trăsăturile de caracter care îi fac cinste în situații critice în care alții nu reușesc să se descurce.

Femeia Scorpion este foarte curajoasă

Indiferent de greutățile vieții, nativa din Scorpion le înfruntă cu mult curaj. Nimeni nu o sperie, nimic nu o face să dea înapoi și nici nu abandonează lupta. Poate că are uneori nevoie de o perioadă în care își regrupează forțele și resursele, dar niciodată nu abandonează ceva greu de teama că nu va fi în stare să îl ducă la capăt. Iar persoanele care îi fac zile amare vor fi imediat puse la punct.

Deosebit de sensibilă

Femeia Scorpion este o fire independentă şi retrasă, dar, sub armura rece şi distantă, se ascunde un suflet sensibil. Se poate spune că este mai de modă veche: este loială celor pe care îi iubeşte şi înfruntă cu mult curaj schimbările de viaţă.

Uşor romantică, are pretenţia ca partenerul ei să fie un cavaler desăvârşit, numai că rareori îşi găseşte un bărbat pe potriva ei. Își face adesea o imagine greșită despre dragoste și romantism și așteaptă o iubire pasională până la adânci bătrâneți.

Foarte loială

Puțini oameni știu cât de implicată este femeia Scorpion în dragoste, cât de mult suflet pune în căsnicia ei și cât de mult se luptă pentru admirația și dragostea partenerului. Este o femeie foarte loială.

Odată ce s-a îndrăgostit, nimeni nu îi mai poate fura inima. Ea va iubi toată viața bărbatul pentru care a nutrit primele sentimente puternice. Cine este căsătorit cu o nativă din Scorpion știe deja că se poate baza pe dragostea și susținerea ei tot restul vieții.

La polul opus loialității este gelozia puternică. Se știe că femeia Scorpion este foarte geloasă și este bine să nu îi dai niciun motiv de bănuială.

Atrasă de putere

Femeia Scorpion este inteligentă, capabilă să lucreze în domenii foarte variate şi este responsabilă în tot ceea ce face. Nimic nu este lăsat la întâmplare în viaţa ei, chiar dacă pare uneori dezorganizată.

Îi plac meseriile în care învaţă mereu ceva nou sau în care poate descoperi ceea ce alţii nu pot. O atrage medicina, arheologia, fizica, istoria, arhitectura sau psihologia. Îi place să aibă o funcţie de conducere din care să poată observa alţi oameni, să studieze caractere şi să se delecteze cu spectacolul fiinţei umane. Excelează în postura de psiholog. Chiar şi în criminalistică ar putea face o carieră strălucită.

Foarte insistentă

De cele mai multe ori, insistența este o calitate. Iar în cazul Scorpionilor, în mod cert este o calitate esențială. Femeia Scorpion este foarte insistentă și nu lasă nimic la voia întâmplării.

Oricât de greu ar fi să realizeze anumite lucruri, ea nu se lasă și continuă să muncească și să se lupte pentru scopurile ei. Știe când și cât să preseze oamenii din jur pentru a obține ceea ce vrea!