Eclipsa de Lună din Taur se va petrece în noaptea de 28 spre 29 octombrie 2023. Este un eveniment rar, care se repetă de cel mult două sau trei ori pe an, de aceea este un eveniment cu semnificații deosebite pentru pasionații de astrologie.

În zilele de 28 și 29 octombrie, Luna plină va fi în Taur și va fi luminată de Soarele din Scorpion. Dar, pe cerul nopții, se petrece un eveniment deosebit și interesant pentru astronomi: Pământul, Soarele și Luna se vor alinia astfel încât umbra Terrei va acoperi parțial discul lunii și vom asista la o eclipsă parțială de Lună.

În astrologie, eclipsele sunt evenimente cu influențe puternice, care determină schimbări, vești neașteptate, situații inedite, uneori pierderi, alteori câștiguri nesperate.

Ce aduce eclipsa de Lună din Taur

Zodia Taurului influențează banii, situația materială, beneficiile imediate, câștigurile și profitul din diverse afaceri. Ea pune accentul pe confort și siguranță, posesiuni, valori, imagine de sine, imagine publică și reușite profesionale.

Eclipsa de Lună plină din Taur va amplifica situațiile, veștile sau evenimentele legate de aceste aspecte ale vieții, astfel că mulți nativi vor primi un avertisment să fie mai atenți cu banii lor, cu economiile, cu afacerile sau cariera lor.

Vom trece prin situații care ne obligă să ne gândim de două ori înainte de a cheltui o sumă mai mare de bani. Sau ne va obliga să ne reevaluăm proiectele de viitor pentru a pune mai mult accentul pe siguranța noastră materială.

Ce vor primi zodiile după eclipsa de Lună din 28 octombrie

Influența eclipsei de Lună din Taur se va resimți puternic cel puțin cinci zile după data de 28 octombrie, iar efectele sau influențe mai largi se vor resimți în următoarele trei luni sau chiar până pe 25 martie 2024, când va fi următoarea eclipsă de Lună plină din zodia Balanței.

Zodiile de Foc: Berbec, Leu, Săgetător

Mare atenție la risipă! Ar fi bine ca nativii de Foc să nu meargă la cumpărături în zilele dominate de eclipsă. Riscul să cheltuiască prea mult este mare, ba chiar se vor îndatora să își cumpere mașini, calculatoare sau televizoare.

Zodiile de Pământ: Taur, Fecioară, Capricorn

Mare atenție la sănătate! Confortul personal, siguranța, bunăstarea și starea de bine sunt legate acum de eclipsa de Lună din Taur. Zodiile cu semn de Pământ sunt cele mai afectate și vor primi un semn sau o veste care le obligă să se ocupe mai mult de confortul lor personal, de sănătate, de lucrurile care le afectează liniștea.

Zodiile de Aer: Gemeni, Balanță, Vărsător

Mare atenție la imaginea personală! Semnele de Aer vor trece prin situații sau vor primi semnale care le avertizează că imaginea lor publică este pusă în discuție. Dar răspunsul promt, sinceritatea și comunicarea deschisă vor rezolva multe neînțelegeri.

Zodiile de Apă: Rac, Scorpion, Pești

Mare atenție la posesiuni! Zodiile de Apă pot fi afectate în ceea ce privește dreptul asupra unor case, terenuri, proprietăți comune cu alte rude. Se pot ivi discuții legate de moșteniri, legate de obiecte foarte valoroase care trebuie împărțite în familie. Nativii celor trei zodii trebuie să își apere drepturile și să nu ofere altora mai mult decât merită.