Fiecare dintre noi avem planuri și ne drămuim banii așa cum considerăm mai bine, unii sunt mai cheltuitori, alții mai cumpătați. Iată cum sunt cele mai risipitoare zodii, de ce nu sunt atente cu banii și de ce nu fac și ele economii.

Printre ele vom regăsi nativi din semne de Foc precum Berbecii sau din semne de Aer precum Gemenii, deși nu este o regulă generală. În mod surprinzător, chiar și cele mai risipitoare zodii știu să strângă bani, atunci când urmăresc un țel important.

Cele mai risipitoare zodii cu semne de Foc

Berbecul și Leul sunt foarte cheltuitori, dar sunt și foarte muncitori, inteligenți și ingenioși când vine vorba de bani. Mulți nativi din aceste zodii știu să facă bani, reușesc să găsească diverse colaborări, afaceri și parteneriate din care scot profit, iar unii dintre ei se pricep de minune la investiții. Când vin bani mulți, însă, cheltuiesc pe largul inimii!

Berbecii își satisfac orice dorință

Nativul Berbec se numără printre cei mai risipitori nativi din tot zodiacul. Dacă vede ceva ce îi place foarte mult și își permite să îl cumpere, îl cumpără pe loc, fără să clipească. Iar, dacă nu își permite, face un împrumut și tot îl cumpără.

Mulți Berbeci adună datorii de la o lună la alta. Cei mai norocoși sunt cei care au venituri mari, dar nici aceștia nu știu să economisească pentru că le place să își satisfacă orice dorință. Banii pentru ei înseamnă experiențe și pasiuni și nu văd rostul economiilor, atâta vreme cât o duc bine. Berbecii au nevoie de cineva cumpătat să îi țină în frâu, mai ales dacă au în față un proiect important pentru care au nevoie de mulți bani.

Leii nu își refuză niciun capriciu

Nativul Leu știe să facă bani, fie că muncește din greu pentru ei, fie că descoperă tot felul de afaceri și parteneriate norocoase. O afacere norocoasă sau o colaborare bună îi poate aduce bani mulți pentru scurt timp. Iar când are bani, Leul cheltuie nu mâna largă. Nu se reține de la nicio plăcere.

În primul rând, Leul își satisface micile sau marile sale pasiuni, își cumpără mașini sau motociclete, călătorește, merge la concerte sau la club, face surprize mari iubitei sau copiilor, cumpără cadouri scumpe doar pentru a se lăuda cu potența lui financiară. Dar, în realitate, Leul nu are niciodată bani când este la strâmtoare! Vestea bună este că astrele au grijă de Leu și îi scot mereu în cale noi oportunități să mai facă niște bani.

Semnele de Aer cu greu adună bani și fac economii

Cei mai mulți nativi din semnele de Aer sunt risipitori. Le place să cheltuiască mult, să își satisfacă tot felul de capricii, le place confortul, mâncarea bună, dar mai ales călătoriile și experiențele scumpe. Iată de ce se numără printre cele mai risipitoare zodii.

Gemenii adoră distracțiile scumpe!

Zodia Gemeni se numără printre zodiile cheltuitoare. Oricât ar fi de atenți cu alegerile lor, Gemenii sunt în stare să risipească banii pe gadget-uri scumpe, obiecte de lux, vacanțe lungi și costisitoare. Unii dintre ei economisesc bani câteva luni și apoi îi cheltuie pe toți dintr-un capriciu sau pentru a-și satisface o dorință arzătoare.

Gemenilor le place să trăiască clipa, nu își refuză nimic, iar în ceea ce privește economiile abia în a doua parte a vieții învață că trebuie să aibă și niște bani puși deoparte.

Balanța, poate cea mai generoasă

Nativul din Balanță este norocos în viață, este inteligent și descurcăreț, astfel că ajunge adesea să se bucure de o situație materială bună. El face economii din când în când, dar cheltuiește mult. Îi place să le facă mereu mici surprize copiilor sau persoanelor dragi. Este foarte generos cu darurile de ziua lor, de Crăciun, de Anul Nou. Și de multe ori nici nu mai este atent să verifice câți bani au mai rămas prin conturi. Balanța se pune pe sine ultima pe listă. Mai întâi le satisface dorințele celorlalți și abia apoi se gândește la ea. Nu este de mirare că este atât de cheltuitoare!

Vărsătorul, atras de tot ce este modern și scump

Nativul Vărsător are o mare meteahnă: îi place să aibă lucruri noi, moderne, inedite, deosebite de ale tuturor. Dacă își permite cât de cât, dacă poate lua credite de pe la bănci va fi mereu tentat de ultimul model de telefon, de cel mai performant televizor sau de gadget-uri scumpe în bucătărie. Îi place foarte mult să călătorească și să viziteze locuri scumpe, hoteluri cu istorie, restaurante cu stele Michelin, îl atrag mașinile și sporturile care necesită echipamente scumpe. Vărsătorul trebuie să facă un efort uriaș să se abțină de la cheltuieli!