Cele mai independente femei vor avea întotdeauna o carismă aparte și o personalitate care se impune, fie că este una plăcută sau nu. Cele mai independente femei se nasc îndeosebi în zodiile de Aer și de Foc, au firi puternice, au calități de lider, dar nu întotdeauna caracterul lor este pe deplin apreciat. Iată ce calități, dar și ce defecte au femeile născute în zodii independente.

Femeia din zodia Taur face doar ce își dorește

Taurul este una dintre cele mai independente zodii. El nu va cere niciodată sfatul nimănui și nu acceptă intervenții decât din partea unor oameni cu totul deosebiți, în capacitatea cărora are mare încredere. Taurul ia decizii de unul singur, chiar dacă este căsătorit. El te anunță ce a hotărât, nu te întreabă ce vrei!

Femeia din zodia Taur are principii solide, este realistă, pretențioasă și descurcăreață. Ea se numără printre cele mai independente femei din zodiac. Își conduce familia cu o mână sigură, este interesată de carieră și de bani, iar situațiile dificile le rezolvă tranșant fără să țină cont de sensibilitățile nimănui. Este o femeie foarte capabilă, foarte inteligentă, iubitoare de frumos, dar totodată iubitoare de bani și de confort. Dacă se descurcă bine financiar în viață, consideră că nu mai are nevoie de nimeni. Atâta vreme cât are bani, face numai ce își dorește ea!

Femeia Leu, printre cele mai independente femei din zodiac

Nativul Leu este un lider înăscut și totul se învârte în jurul lui! Este în mod cert o fire independentă, puternică, sigură de ea, cu o capacitate uimitoare de organizare, analiză și decizie. Puține zodii sunt atât de sigure pe ele precum Leul.

Așa cum este de așteptat, femeia Leu este o femeie puternică, impunătoare, luptătoare și dominantă. Ea este mai mult decât independentă. În dragoste, devine autoritară, ceea ce nu este întotdeauna pe placul unui partener. Femeia Leu nu ascultă niciodată de nimeni, nici măcar de părinți. Ea își trasează foarte clar obiectivele în viață și luptă pe toate căile pentru ele, fără să aștepte nimic de la nimeni.

Femeia Capricorn, individualistă

Nativul Capricorn este o combinație de Leu, Taur și Scorpion când vine vorba de independență. Este inteligent, bine organizat, bun analist, cu multe resurse interioare și cu o forță psihică imbatabilă. Cu asemenea calități ar fi fost imposibil să nu fie una dintre cele mai independente zodii.

Femeia Capricorn are o mulțime de calități și este una dintre cele mai curajoase femei din zodiac. Nu se teme de nimic, atâta vreme cât poate lupta cu propriile forțe, și nu se bazează pe nimeni, decât pe ea însăși. Femeia Capricorn își anunță familia ce are de făcut, dar nu cere sfaturi, nici sprijin, nici bani, decât dacă se află la mare ananghie. Oricum, ea este genul care are mereu economii puse deoparte pentru situațiile limită. Capricornul învață din tinerețe să se bazeze doar pe sine și devine astfel o fire voluntară și independentă, dar din această cauză poate fi considerat individualistul zodiacului.

Femeia Vărsător iubitoare de libertate

Spiritul liber și curajos al Vărsătorului are nevoie de multă libertate. Este, poate, zodia care nu se pliază niciodată după reguli, restricții și norme. Nativul Vărsător este sociabil și comunicativ cu toată lumea. Vorbește mult, râde, glumește, despică firul în patru, îi ascultă pe ceilalți, dar este o fire voluntară și independentă. Pare că pleacă urechea la tot felul de sfaturi și vorbe de bine, dar face tot ce vrea el… poate dintr-un soi de imaturitate și încăpățânare greu de înțeles.

Femeia Vărsător nu suportă să fie îngrădită de nimic, nici măcar de o mare iubire. Dacă o iubești, trebuie să îi asiguri libertatea și independența. Ea va fi alături de tine, dar va avea o mulțime de proiecte creative, îndrăznețe și ieșite din comun pe care trebuie să o lași să le pună în practică. Uneori greșește, alteori este mândră de ea. Dar nu se lasă până nu încearcă lucrurile așa cum vrea ea.