Calendarul toamnei cu surprize mari pentru Berbeci

24 septembrie: va fi Lună plină în zodia ta, un moment fericit și echilibrat, care îți poate aduce împliniri mari în plan sentimental. Dacă erai în căutarea unor răspunsuri, le vei primi la timpul potrivit.

6 noiembrie: Uranus, astrul surprizelor de tot felul, își începe mișcarea retrogradă în zodia ta, care se va încheia în ianuarie 2019. Te poți aștepta, în următoarele luni la tot felul de evenimente neprevăzute.

Taurii trebuie să îți noteze zilele cu noroc

21 septembrie: tranzitul lui Mercur în zodia Balanței este de bun augur pentru planurile tale legate de carieră. În septembrie, datorită acestei conjuncturi astrale, ai cele mai mari șanse să te angajezi.

24 octombrie: va fi Lună plină în zodia Taurului, iar acest moment marchează o decizie importantă și finalitatea unei etape care nu ți-a adus prea multe beneficii sau satisfacții.

Gemenii au zile tensionate toamna asta!

5 septembrie: începe tranzitul lui Mercur prin zodia Fecioarei, care va dura aproape toată luna septembrie. Este o perioadă tensionată și vei avea de trecut câteva obstacole, fără să te ajute nimeni.

16 noiembrie: Mercur, astrul guvernator al zodiei tale, își începe retrogradarea în Săgetător, astfel că proiectele ambițioase și costisitoare, precum și micile aventuri trebuie să treacă în planul secund.

Ce zile contează pentru Raci

9 septembrie: Venus intră în semnul de Apă al Scorpionului și va avea o influență benefică și asupra zodiei tale. Ea poate îndeplini dorințe vechi legate de relația de cuplu, mai ales dacă sunt probleme.

7 noiembrie: Luna nouă din Scorpion poate fi un moment bun să te gândești la o îmbunătățire a vieții de zi cu zi. Poate vrei să faci achiziții importante, spre exemplu să îți cumperi o mașină, iar acum e momentul potrivit.

Calendarul toamnei pentru zodia Leu

24 septembrie: Luna plină din Berbec este un moment de foc pentru nativii Lei, mai ales pentru cei care au ambiții mari. Cariera este importantă, dar mult mai important este să găsească un echilibru între muncă și dragoste.

16 noiembrie: Mercur va fi retrograd în Săgetător ceea ce poate fi un semnal de alarmă pentru Leii care au nevoie de bani. În a doua jumătate a lui noiembrie este posibil să apară pierderi.

Zile importante în carieră pentru Fecioare

5 septembrie: intrarea lui Mercur în zodia ta, urmată la câteva zile de Luna nouă din Fecioară, formează o conjunctură excelentă pentru schimbarea carierei. Nu sta pe gânduri dacă ai oferte bune!

16 noiembrie: Venus revine la mersul direct în Balanță și deschide o nouă perspectivă pentru relațiile sentimentale. Este un moment prielnic să îți clarifici sentimentele și să ceri dragoste!

Balanțele, fericire mare în octombrie

21 septembrie: Mercur intră în Balanță și începe o perioadă mai optimistă, în care te poți concentra asupra muncii tale și asupra proiectelor mai ambițioase. Astrele vor fi de partea ta!

8 octombrie: va fi Lună nouă în Balanță, iar acest eveniment astral marchează o perioadă fericită pentru zodia ta. Se pot împlini multe dorințe în octombrie și vei primi multă dragoste, așa cum îți dorești.

Ce zile contează cel mai mult pentru Scorpioni

9 septembrie: Vei primi vizita lui Venus, un astru generos atât cu banii, cât și cu dragostea. Ea va rămâne în zodia ta până la sfârșitul lunii octombrie și poate aduce câteva schimbări importante în viața personală.

7 noiembrie: va fi Lună nouă în zodia ta, însoțită de Mercur, ceea ce formează o conjunctură norocoasă pentru afaceri, negocieri, câștiguri și carieră. Este o perioadă prielnică să încerci să găsești un loc de muncă în străinătate.

Zodia Săgetător și marile momente din calendarul toamnei

9 septembrie: Venus va intra în Scorpion unde va rămâne aproximativ două luni, dar va avea și o lungă perioadă de retrogradare în octombrie. Va fi și generoasă, și capricioasă, așa că vor fi multe evenimente în această toamnă.

8 noiembrie: profită de tranzitul lui Jupiter și încearcă să pornești pe un drum nou. După luna octombrie, care va fi mai dificilă, vei simți nevoia de schimbare și de noutăți și vei avea surprize plăcute.

Capricornul are o mare surpriză în septembrie

6 septembrie: o veste mare pentru zodia ta și zi deosebită când Saturn își va relua mersul direct în Capricorn și treptat, treptat, problemele vechi vor dispărea, iar șansele tale de a obține mai mult vor crește.

16 noiembrie: este o zi cu mult noroc pentru Capricorni, deoarece Venus își încheie mersul retrograd și începe să deschidă noi perspective și noi orizonturi pentru nativii ambițioși

Vărsătorii trebuie să țină cont de aceste zile

10 septembrie: zodia ta va fi vizitată, pentru o perioadă lungă de timp, de Marte. Este un astru care poate aduce evenimente majore și avantaje mari, dar și tensiuni sau conflicte neașteptate.

23 noiembrie: Luna plină din zodia Gemenilor poate fi momentul oportun pentru Vărsători să pună capăt unei situații dificile, pentru care este nevoie de soluții radicale și compromisuri.

Ce zile mari vor avea nativii Pești

5 octombrie: Venus își începe mișcarea retrogradă în semnul de Apă al Scorpionului și anunță vești mai puțin plăcute. Este posibil ca apele liniștite ale vieții de familie să se tulbure.

24 noiembrie: în sfârșit, după o lungă perioadă de retrogradare, Neptun revine la mersul direct în Pești și problemele sentimentale, medicale sau familiale încep să își găsească rezolvarea. Va fi o zi importantă pentru zodia ta, cu multe beneficii.