În luna septembrie, cea mai norocoasă perioadă pentru toate zodiile este cuprinsă între 21 și 28 septembrie. În aceste zile, toate zodiile vor fi favorizate de influențele benefice ale astrelor. Pentru fiecare dintre noi vor fi surprize plăcute, șanse, mici câștiguri, multă dragoste și vești bune.

Unii vor fi mai norocoși între 21 și 23 septembrie, alții între zilele de 25 ș 28 septembrie. Dar iată ce influențe se resimt în aceste zile.

21 – 23 septembrie, zile de dragoste

Lumina soarelui este în mod deosebit benefică sănătății în aceste zile. Mergi la o plimbare lungă dimineața, pe o alee însorită și starea ta de spirit se va îmbunătăți. Afecțiunile trecătoare se vor vindeca mai repede.

În aceste zile, este bine să fii generos și să dăruiești cât mai mult persoanelor dragi. Darurile tale se vor întoarce și vei avea parte de ajutorul lor și de afecțiunea lor. Vei primi, poate, un dar la care nu te așteptai, dar care te va face deosebit de fericit.

În mod deosebit, ziua de 23 septembrie este ziua cea mai potrivită să te rogi pentru împlinirea dorințelor tale mari, să te căsătorești, să ai un copil, să te bucuri de sănătate sau să îți ocrotești familia de necazuri.

24 septembrie – Luna plină în Berbec

Zilele cu lună plină sunt de fiecare dată favorabile femeilor și trebuie să afli la ce îți folosește energia acestui astru, pentru a te implica doar în activitățile care pot avea succes.

Influența de Foc a Berbecului este benefică pentru carieră, studii, concursuri și proiecte mai dificile. Vei găsi noi resurse să treci peste încercările mai dificile și să obții ceea ce dorești. Este o  zi favorabilă pentru a trimite cv-uri pentru un nou loc de muncă sau pentru a semna un contract de muncă.

25 – 28 aprilie, cea mai norocoasă perioadă din septembrie

Este perioada de început din zodia Balanței și toate zodiile vor avea de profitat. Soarele sporește activitățile favorizate de elementul Aer și anume găsirea unui loc de muncă, începutul unui nou proiect, începutul cursurilor superioare sau al cursurilor de calificare, renovare, reconstrucție și reparare, indiferent că este vorba de casă, mașină sau alte lucruri necesare familiei.

Sunt benefice pentru sănătate activitățile din aer liber, plimbările, grădinăritul, sportul. Poți organiza o excursie cu familie, să luați micul dejun la iarbă verde, să vă bucurați de soare și de natură.

Este și cea mai norocoasă perioadă pentru dragoste, pentru a reface o legătură intimă veche, pentru a spori pasiunea din relația actuală sau pentru a discuta despre nuntă.

sursa foto: 123rf.com