Luna plină din Berbec va ajunge la faza maximă vineri, pe data de 29 septembrie. Va fi o o super lună, luminată de Soarele care acum se află în zodia Balanței și susținută de energia lui Mercur din semnul Fecioarei. Avem toate șansele să adunăm mai mulți bani și să acoperim cheltuielile mari pe care le-am avut în timpul verii. Dar numai câteva zodii vor fi cu adevărat norocoase în ceea ce privește câștigurile, arată horoscopul din luna septembrie.

Ce activități favorizează Luna plină din 29 septembrie

La final de septembrie, avem parte de o lună plină deosebită, ultima super lună din acest an. Ea se va vedea mai mare și mai frumoasă în zonele în care cerul va fi senin spre seară și va luminată din plin de Soarele care acum se află în zodia Balanței.

Berbecul și Balanța sunt două zodii opuse pe cercul zodiacului, dar energia lor se împletește și se susține reciproc. Semn de Foc, Berbecul ne ajută la final de septembrie să finalizăm diverse activități și proiecte mult mai repede și mult mai bine, iar Balanța ne sprijină să găsim echilibrul necesar între muncă și viața personală, să recuperăm liniștea, odihna și energia de care avem nevoie pentru sezonul rece care va începe curând.

Iată și ce activități sunt favorizate de Luna plină din Berbec în aceste zile, în perioada 28 – 29 septembrie până pe 2 – 3 octombrie:

  • Dezvoltarea carierei, locuri noi de muncă, șanse profesionale
  • Negocierea salariului sau a bonusurilor oferite
  • Finalizarea unor proiecte personale și dezvoltarea unor noi idei
  • Multă mișcare și sport
  • Dietele pe bază de legume și paste
  • Reparații, consolidări, renovări în locuință
  • Achiziții legate de casă
  • Scurte călătorii pentru relaxare și odihnă

Ce zodii sunt favorizate de Luna plină din Berbec

Contextul astral al zilelor dominate de Luna plină este unul favorabil câștigurilor, negocierilor, recompenselor și contractelor noi. La final de septembrie sau în primele cinci zile din octombrie câteva zodii vor avea parte de câștiguri bune, profit, venituri mai mari sau promisiuni solide pentru majorarea salariului.

Zodia Berbec va fi favorizată de Luna plină din 29 septembrie, iar nativii zodiei vor putea negocia acum salarii sau bonusuri mult mai bune pentru munca pe care o depun. Mulți dintre ei vor fi răsplătiți cu mai mulți bani pentru ideile și eforturile lor, alții vor avansa pe posturi mai bine plătite în companie.

Zodia Rac va avea de câștigat la final de septembrie și se bucură de o conjunctură norocoasă. Nativii zodiei vor aduna mai mulți bani, vor primi poate și bani la care nu se așteaptă, un stimulent sau o recompensă din partea celor pe care i-au ajutat.

Zodia Leu va avea o perioadă prielnică în carieră, iar cei mai ambițioși nativi pot avansa în luna octombrie în urma unor discuții, examene sau teste pe care le vor da în primele zile ale lunii octombrie.

Zodia Vărsător va avea parte de câteva zile bogate, în care se vor aduna bani și se vor acoperi pagubele din timpul verii. Nativii zodiei vor fi recompensați cu salarii mai mari sau vor avea profit din afacerile pe care le derulează.

Zodia Pești este și ea una dintre zodiile favorizate de Luna plină din Berbec. La final de septembrie se adună bani, vin salarii bune, se discută despre recompense și chiar măriri de salariu începând din luna octombrie.