Luna nouă din Leu influențează puternic zodiile în perioada 15 – 18 august. Faza maximă de Lună nouă, când astrul selenar ajunge în zodia Leului, are loc pe data de 16 august, dar influența ei se va resimți puternic până pe data de 18 august și se va extinde până la următoarea Lună plină, din data de 30 august.

Vești bune pentru toate zodiile

Luna nouă poate aduce tot felul de vești, dar cele mai multe vor fi vești bune și vor influența pozitiv acțiunile și deciziile zodiilor. Vom avea parte de un impuls de energie care ne ajută să ne ocupă mai mult de proiectele personale, de relația de dragoste și de lucrurile rămase neterminate de multă vreme, arată și horoscopul lunii august 2023.

În plus, Luna nouă din Leu sosește imediat după minivacanța de Sfânta Maria mare, așa cum este cunoscut în popor praznicul Adormirii Maicii Domnului. Iar această conjunctură, în care cei mai mulți dintre noi avem vacanțe și călătorim, este benefică pentru energia și recuperarea noastră emoțională și psihică.

Ce activități favorizează Luna nouă din Leu

Faza de Lună nouă de la mijlocul lunii august este deosebit de importantă pentru toți cei care se ocupă de proiecte noi și pentru toți cei care se implică în activități noi. Tot ceea ce vrem să începem acum, sub auspiciile Lunii noi, va fi de bun augur și va merge ca pe roate.

În primul rând sunt favorizate drumurile, călătoriile, deplasările, întâlnirile cu rudele și cu prietenii. Așadar, cine profită de vacanțe și concedii în a doua jumătate a lunii august va avea parte de zile frumoase și experiențe plăcute. Nu în ultimul rând, Luna nouă din Leu va favoriza proiectele de cuplu, concediile în doi, vacanțele romantice și șansele noi pentru cei singuri care își caută jumătatea.

Pe de altă parte, Luna nouă din Leu va favoriza orice activitate care presupune mișcare în aer liber, sport, antrenament, revigorare. Poate fi o perioadă excelentă pentru o dietă de slăbit pe bază de legume și fructe roșii și carne roșie (de vită).

Pentru zodiile mai ambițioase, care acum se gândesc la noi proiecte și afaceri, Luna nouă poate facilita întâlniri și colaborări providențiale, clienți și parteneri de încredere.

Cinci zodii norocoase cu Luna nouă

În preajma zilei de 16 august, câteva zodii vor fi mai norocoase decât altele și vor avea parte de bucurii mari și de împliniri. Altele vor putea demara proiecte importante legate de cuplu, căsnicie sau familie. Iar altele vor avea parte de vești bune în ceea ce privește sănătatea lor.

În primul rând sunt favorizate zodia Berbecului și zodia Leului. Acestea se vor bucura de activități noi, proiecte bănoase și recompense. Alte zodii favorizate vor fi Gemenii, Balanța și Vărsătorul care se vor bucura de împliniri în relația de dragoste și de călătorii. Gemenii și Balanțele, în mod deosebit, vor putea rezolva acum și anumite probleme medicale cu care se confruntă de ceva vreme. Ele vor primi energia Lunii noi și vor știi cum să o folosească pentru a se vindeca din interior.