Orice bărbat poate fi tată, dar nu orice tată poate intra în topul celor mai buni tați din zodiac. În fiecare zodie pot fi tătici minunați, iubitori și grijulii. Dar cei mai mulți bărbați care au darul de a deveni tați de nota 10 se pare că se nasc în următoarele 5 zodii.

Bărbații din zodia Taur

Copiii sunt o comoară pentru tăticii din zodia Taurului care sunt foarte atașați de familie, de rădăcinile lor și de oamenii care îi iubesc. Pentru ei este foarte importantă familia. Atât părinții și bunicii, frații sau mătușile, dar mai ales familia pe care și-o întemeiază singuri.

Tăticii din Taur sunt foarte atenți, afectuoși și răbdători cu copiii. Ei le insuflă de mici dragostea familiei, le oferă multă afecțiune și fac tot posibilul ca cei mici să crească în siguranță, protejați de dragoste, dar și de o situație materială bună.

Bărbații Gemeni

Bărbații din Gemeni pot deveni tați excelenți! Ei sunt foarte atașați de copii, îi iubesc până la sacrificiul suprem și fac totul pentru ca aceștia să fie feriți de suferințe și necazuri. În plus, tații din zodia Gemeni știu cum să fie cu adevărat prieteni cu copiii lor, când aceștia încep să crească. Îi educă cu o anumită independență care îi ajută să fie siguri pe ei, să gândească și să aleagă singuri. Tații Gemeni pun accentul pe educație, dezvoltare și încredere de sine și le dau copiilor mici lecții de viață în joacă.

Bărbații Raci

Viața de familie este cea mai importantă pentru bărbații Raci care au soții și copii. Înainte de toate, copiii sunt realizarea și moștenirea lor cea mai de preț. Sunt tătici foarte atenți și grijulii, uneori posesivi cu cei mici, dar sunt capabili de mari sacrificii pentru fericirea lor.

Racii pun accentul pe confortul și liniștea familiei, pe educația copiilor și organizează tot felul de activități cu ajutorul cărora familia să rămână unită. Pentru ei, timpul petrecut în familie nu are preț și îi învață pe copii respectul și dragostea de mici.

Bărbații din zodia Pești

Atașamentul față de familie este foarte important pentru tații din zodia Pești. Sunt foarte afectuoși cu cei mici și le oferă copiilor lor toată viața atenție, dragoste și afecțiune. Bărbații Pești sunt empatici și răbdători, își educă copiii în spiritul bunătății și al generozității.

Tații din zodia Pești sunt foarte implicați, nu lasă nimic la voia întâmplării în viața copiilor lor și fac tot posibilul să le ofere un cămin sigur și plin de căldură.

Bărbații din Balanță

Nevoile copiilor sunt cele mai importante pentru tăticii din Balanță. Chiar dacă lipsesc multe ore de casă ziua, când merg la serviciu, în timpul lor liber, tăticii din Balanță fac totul pentru a fi cu cei mici. Sunt bărbați implicați, au grijă de familia lor, încearcă să își educe copiii într-un mod echilibrat, să iubească familia, adevărul și munca.

Întotdeauna educația, școala și nevoile copiilor vor fi pe primul loc pentru Balanțe și se numără printre cei mai buni tați din zodiac. Cu toate acestea, trebuie să învețe uneori să mai și refuze, când copiii încep să aibă pretenții prea mari, pentru că bărbații din Balanță sunt foarte generoși cu proprii copii.