În cultura indiană, karma are un loc foarte important în definiția vieții și a destinului uman. Astrologii indieni spun că, din viața anterioară, karma se îmbogățește cu fiecare faptă bună pe care o facem, dar adună și datorii sau poveri sufletești, dacă luăm decizii greșite.

Cu toții ne naștem cu datorii karmice din alte vieți, cu iubiri înșelate, cu dorințe uitate și visuri spulberate pe care le-am putea împlini în viața aceasta. În filosofia orientală, fiecare este dator să își spele păcatele din trecut. Chiar dacă noi le-am uitat, ele sunt scrise cu litere de povară în suflet și le primim în ziua în care renaștem.

Iată ce povară am moștenit fiecare dintre noi, în funcție de ziua în care am venit pe lume.

Dacă te-ai născut între 1 și 7 ale lunii

Persoanele născute în primele 7 zile ale lunii sunt destul de autoritare, posesive și inflexibile. Caracterul lor dur este moștenit din viața anterioară, iar în viața prezentă au datoria să învețe să fie mai răbdătoare, mai iubitoare și mai generoase, pentru a-și ispăși greșelile.

De asemenea, trebuie să își definească mult mai bine prioritățile în viață și să nu mai pună accentul doar pe bunăstarea lor. Dacă nu reușesc acum să ducă la bun sfârșit planurile importante, înseamnă că au provocat adesea suferințe din dragoste și, poate, în prezent vor suferi la rândul lor din cauza celor care nu le oferă iubire și înțelegere.

Povara karmică pentru cei născuți între 8 și 14 ale lunii

Despre aceste persoane, astrologii indieni spun că sunt puțin mai superficiale, nepăsătoare, delăsătoare. Poate că în viața anterioară au lăsat greutățile pe umerii altora și le-au întors spatele, iar acum vor avea momente în care vor fi singuri în fața tuturor și se vor simți părăsiți.

Dacă au fost superficiali și au trecut cu nepăsare pe lângă cei care cereau o mână de ajutor, este rândul lor să îndure poverile singuri, mai ales dacă nu au o familie unită. Dacă au fugit de responsabilități și au refuzat să facă promisiuni; în viața aceasta, este posibil ca cei pe care îi iubesc să nu își respecte promisiunile pe care le fac.

Datoriile karmice ale celor născuți între 15 și 21 ale lunii

Acestea sunt persoane interesate de avere, de bani, de confort și numai de plăcerile proprii. Iar aceste trăsături care nu le fac cinste s-au adunat din viețile anterioare când erau prea egoiști și avari. În viața aceasta trebuie să fie mai darnici, să își ocrotească familia și orice ființă care le cere ajutorul.

Dacă au abuzat de încrederea unor persoane, trebuie să ispășească această pedeapsă și să ofere mai multă încredere persoanelor din jurul lor. Doar așa vor redescoperi iubirea. Iar dacă au fost interesați mai mult de avere și de satisfacerea plăcerilor, acum ar trebui să pună accentul pe învățăturile spirituale și să descopere valorile sufletului.

Ce greșeli au adus din viața anterioară persoanele născute între 22 și 31 ale lunii

Se spune despre aceste persoane că sunt prea ambițioase și severe și că cer prea mult de la cei din jurul lor. Dacă au trăit la extreme și au cerut mereu prea mult, indiferent de consecințe, trebuie să învețe să fie moderați, să se bucure de lucrurile frumoase pe care le au, fie ele mărunte.

Poate că acțiunile lor nu au fost întotdeauna cele mai corecte din punct de vedere moral; de aceea, acum au obligația să îndrepte nedreptățile din jurul lor, să fii avocați, juriști, comunicatori și consilieri corecți, care să aplice legea.

Iar, dacă în viața anterioară au fost, poate, departe de familie multă vreme sau au renegat valorile tradiționale ale căsniciei, în viața aceasta, trebuie să învețe să fie mai statornici și să se dedice celor dragi.

sursa foto: 123rf.com