Zodiile de Apă par să fie cele mai implicate zodii în relațiile de cuplu și cele care, de obicei, iubesc o singură dată cu toată inima. Așa spune zodiacul și poate că are dreptate, chiar dacă nu în totalitate! Iată cum se implică zodiile în dragoste, care se implică cel mai mult și cine suferă ani întregi după un eșec, dar și ce zodii reușesc să treacă mai ușor peste despărțiri și divorțuri.

Zodiile în dragoste. Cele mai afectate zodii de un eșec sau de o despărțire

Balanțele nu își exprimă dorințele intime!

Oricât de maturi și echilibrați ar părea nativii din această zodie, Balanțele se numără printre nativii care suferă foarte mult în cazul unei despărțiri. Multe Balanțe iubesc doar o dată în viață, dar o bună parte dintre ele nu reușesc să găsească de la bun început partenerul potrivit. Curând, lucrurile pot lua o întorsătură neplăcută pentru ele și suferă foarte mult când nu se pot bucura de stabilitate, pasiune și dragoste deplină. Balanțele nu reușesc întotdeauna să le spună partenerilor lor ce își doresc cu adevărat și sunt capabile să sufere ani de zile în tăcere.

Racii, prea dependenți de partenerii lor

Nativii Raci sunt foarte emotivi și sensibili, dar și egoiști cu sentimentele lor. Din punct de vedere emoțional, devin dependenți de partenerii lor, mai ales dacă se simt cu adevărat iubiți.

Racii oferă și ei multă dragoste, atunci când se simt împliniți, dar nu își oferă niciodată toată inima. Ei au un soi de egoism care îi îndeamnă să se protejeze emoțional. În cazul unui eșec, nativul Rac suferă intens la început, și din dragoste, și din orgoliu, dar după o vreme caută pe cineva care să îi consoleze.  

Peștii oferă prea mult

Se spune despre nativii Pești că sunt atât de afectuoși și generoși când iubesc, încât oferă totul fără limite, fără compromisuri și fără pretenții. Cine știe deja cum sunt Peștii când iubesc, știe cât de mult se implică în tot ceea ce fac alături de persoana iubită. Sunt capabili de sacrificii mari pentru ca celălalt să fie fericit și mulțumit.

Zodia Pești suferă profund în cazul în care relația de dragoste eșuează. Unii dintre nativi nu reușesc să mai iubească niciodată pe nimeni și preferă să rămână singuri, doar cu familia lor.

Scorpionii, fideli pe viață

Nativul Scorpion este recunoscut pentru pasiunea și intensitatea sentimentelor lui, atunci când se îndrăgostește. Pentru el, căsătoria este un angajament pe viață, iar partenera lui trebuie iubită și ocrotită.

Cu toate că devine posesiv și nu oricine îl poate suporta, Scorpionul oferă foarte mult în dragoste și așteaptă totul de la persoana iubită, același devotament și aceeași implicare. Dacă relația de cuplu se destramă, Scorpionul este devastat și va suferi ani de zile. Își va masca durerea, va avea și alte relații, dar nimic nu va stinge suferința celei mai mari iubiri pierdute