Una dintre cele mai interesante etalări folosind cărțile de joc este legată de roata zodiacului. Este un joc pe care îl poți face o dată la câteva luni pentru a vedea cum va evolua dragostea voastră în viitorul apropiat.

Dacă ai un pachet de cărți, alege doar cărțile mari, de la valeți la ași. Astfel vei avea 16 cărți, și anume 4 ași, 4 dame, 4 regi și 4 valeți. Amestecă-le bine și întoarce-le cu fața în jos, să nu le vezi simbolurile.

Etalează apoi primele 12 dintre aceste cărți în cerc, în sensul acelor de ceasornic. Fiecare carte corespunde unei ore și unei zodii. Cartea de la ora 12 este cartea Berbecului. Urmează apoi Taur (ora 1), Gemeni (ora 2), Rac (ora 3), Leu (ora 4), Fecioară (ora 5), Balanță (ora 6), Scorpion (ora 7), Săgetător (ora 8), Capricorn (ora 9), Vărsător (ora 10) și Pești (ora 11).

Apoi întoarce cu fața în sus cele două cărți care corespund zodiei tale și zodiei soțului tău. Citește mai jos ce mesaj au cele două cărți de joc pentru dragostea voastră!

Ce spun valeții despre dragostea voastră

Valetul de inimă neagră

Se anunță ceva cu totul nou și deosebit în viața voastră de cuplu; veți fi supuși unei provocări care vă poate aduce beneficii, dar care presupune și riscuri.

Valentul de inimă roșie

O persoană abilă încearcă să te manipuleze și să intervină în legătura dintre voi doi; cântărește cu atenție ceea ce îți spune, să nu te lași influențată de zvonuri și minciuni.

Valetul de treflă

Folosește-ți intuiția pentru a lua cele mai bune decizii pentru voi doi și fii atentă la ce îți șoptește inima și încrederea ta în el.

Valetul de romb

Această carte semnifică dragoste necondiționată, un partener sincer și o relație de durată. Cel care te iubește va fi lângă tine și în momentele dificile ale vieții.

Ce mesaj transmit damele sau reginele

Dama de inimă neagră

Reprezintă autoritatea care încearcă să te controleze și să îți influențeze viața. Fie te supui regulilor, fie apar conflicte peste care vei trece cu dificultate.

Dama de inimă roșie

Vei trece sau veți trece împreună printr-o situație deosebită în urma căreia veți învăța o lecție prețioasă, care vă va fi de ajutor pe viitor, să rămâneți uniți indiferent ce se întâmplă.

Dama de treflă

Dragostea dintre voi este puternică, dar veți avea de făcut o alegere grea, care vă poate dezbina. Discutați toate detaliile împreună și aveți încredere în voi!

Dama de romb

Este posibil ca partenerul de cuplu să se împotrivească deciziilor sau planurilor celuilalt. Va urma o perioadă dificilă, în care voințele voastre se vor înfrunta.

Cum se interpretează cărțile regilor

Regele de inimă neagră

Dacă tragi această carte, înseamnă că ai nevoie de multă putere interioară pentru a rezista la încercările iubirii. Trebuie să ai curaj să spui lucrurilor pe nume sau să accepți realitatea!

Regele de inimă roșie

Fii precaută, așteaptă și analizează cu grijă ceea ce vă afectează viața de cuplu. Lucrurile vor stagna o vreme, de aceea nu este bine să răspunzi provocărilor.

Regele de treflă

Apariția acestei cărți este de obicei de bun augur și anunță un eveniment fericit sau o situație care vă aduce bucurie.

Regele de romb

Veți avea ceva de împărțit, dar dacă sunteți sinceri, veți primi fiecare ceea ce vă doriți. În situații excepționale, această carte poate însemna și divorț.

Ce înseamnă cărțile așilor pentru dragostea voastră

Asul de inimă neagră

Nu este o carte pozitivă, pentru că vă avertizează că veți trece prin încercări grele. Uneori, această carte îți arată că legătura voastră nu are viitor, oricât ați încerca.

Asul de inimă roșie

Fie se anunță o schimbare radicală, fie îți arată că o etapă din viața voastră se va încheia. Puteți merge mai departe spre ceva mai bun sau puteți renunța, dacă nu mai există nimic între voi.

Asul de treflă

Trebuie să treceți peste diferențele dintre voi, să vă acceptați defectele și să vă înțelegeți unul pe celălalt.

Asul de romb

Veți întâlni o tentație în calea voastră, vor veni zile dificile și pline de griji. Trebuie să fiți puternici și să rezistați pentru a vă proteja dragostea.

Îți recomandăm și aceste 4 jocuri de cărți