Astrele prevăd câteva zile norocoase din punct de vedere al câștigurilor și mulți nativi vor aduna bani la început de august. Luna plină din Vărsător, din data de 1 august, și Mercur care acum se află în Fecioară arată că se încheie unele activități, proiecte sau afaceri cu diferite câștiguri și avantaje.

Taurii, favorizați în afaceri

Nativii Tauri știu întotdeauna cum să profite de pe urma muncii lor. Iar nativii care au avut diverse colaborări, afaceri și idei îndrăznețe în vara aceasta, încep să adune și câșiguri de pe urma lor. În preajma Lunii pline care îi ajută să încheie în favoarea lor proiectele de serviciu sau afacerile bune, Taurii vor primi câștiguri bune și recompense pe măsura muncii. Iar banii se vor aduna pentru un boget mai consistent de vacanță sau investiții.  

Zodia Leu și Luna plină din Vărsător

Începutul lunii august este o perioadă prielnică pentru nativii Lei care au nevoie de bani. Lor chiar le pică bani din cer! Vor primi comisioane, recompense sau câștiguri la care nu se așteaptă. Cei mai tineri vor primi, probabil, bani mai mulți de la părinți pentru proiectele pe care vor să le deruleze. Leii vor avea norocul să încheie activități mai dificile și să scoată bani frumoși.   

Fecioarele, salarii mai mari

Unii nativi din zodia Fecioarei vor avea norocul să negocieze un salariu mai mare sau îl primi drept recompensă pentru munca desfășurată de la începutul anului. Este o perioadă bună pentru Fecioare, în care munca lor este analizată și recompensată. Unele dintre ele au și norocul să fie avansate!

Vărsătorii, norocoși cu Luna plină

Zilele de la începutul lunii august sunt dominate de Luna plină care ajunge în faza maximă pe data de 1 august, în zodia Vărsătorului. Nativii acestei zodii, mai ales cei implicați în afaceri, cei care au colaborări și locuri bune de muncă se vor simți împliniți. Vor încheia proiecte importante și vor aduna mai mulți bani decât în lunile precedente.

Capricornii, răsplătiți cu vacanțe

Nativii Capricorni vor avea parte de vouchere de vacanță sau prime pentru concedii și călătorii. La începutul lunii august, cei mai norocoși și muncitori dintre ei vor aduna bani în plus și vor schimba destinația de vacanță cu locații mai interesante și mai scumpe. Cine vroia să plece în Grecia, se poate orienta către Elveția, Italia sau Tenerife și se poate bucura de o vacanță excepțională.