Vezi dintr-o privire defectele celorlalți

Asta nu înseamnă că ești rea, bârfitoare sau cârcotașă. Pur și simplu, ai o intuiție foarte fină și simți de la prima întâlnire cu ce fel de om ai de a face. Îi vezi imediat cele mai importante calități, dar intuiești și cam ce defecte ar avea.

Știi de la bun început ce îți place și ce nu

Pentru că beneficiezi de o intuiție și de o claritate atât de bine dezvoltate, știi de la bun început dacă îți place ceva sau nu. Și rareori se întâmplă să greșești și să îți schimbi opiniile. Rareori te înșeli asupra sentimentelor tale și astfel știi să îți alegi prietenii cei mai potriviți.

O Fecioară adevărată este foarte, foarte ordonată… și totuși

Iubești ordinea, curățenia, echilibrul… lucrurile bine puse la punct, dar există un anumit loc care este mereu dezordonat în casa ta. Este surprinzător cum totul poate fi aliniat și perfect ordonat în jurul tău, iar un singur loc este o adevărată harababură. Poate fi sertarul cu bijuterii sau cu lenjerie intimă, poate fi dulapul cu tacâmuri sau cutia cu amintiri din copilărie. În atâta ordine, trebuie să fie și ceva dezordonat, că altfel nu ai fi o Fecioară adevărată.

Ești o perfecționistă… chiar dacă mai și greșești

Nu te mulțumești cu jumătăți de măsură, nu te oprești la jumătate de drum și nici nu te întorci din cale. Tragi din greu, muncești, te sacrifici, faci tot ce ține de puterile tale ca totul să iasă perfect. Este adevărat că uneori greșești, dar tu știi că ai muncit din greu și ești mândră de puterea ta și de munca ta, chiar dacă rezultatul nu este întotdeauna cel așteptat.

Uneori, complici lucrurile inutil

Ei bine, dacă ești o Fecioară adevărată, probabil că îmi dai dreptate. Tu știi în sinea ta că uneori complici lucrurile inutil, chiar dacă nu o recunoști față de nimeni. Tocmai pentru că vrei să fie totul perfect, tocmai pentru că vrei să fie ca tine, în felul tău, și pentru că nu vezi altă modalitate, ajungi să complici lucrurile.