Dragostea este un subiect sensibil pentru zodia Pești care cere foarte mult într-o relație de cuplu. Unele relații sunt reușite, iar Peștii se vor simți cu adevărat iubiți și protejați lângă zodiile cu care sunt compatibili. Dar există și zodii toxice pentru Pești, de care trebuie să se ferească toată viața, mai ales în dragoste. Unele dintre ele au semn de Foc, dar altele au semn de Pământ.

Zodii toxice pentru Pești. Relații absolut incompatibile

Zodia Berbec

O relație între un nativ Berbec și un nativ din zodia Peștilor nu va fi niciodată una liniștită, plină de iubire, grijă și afecțiune, așa cum și-ar dori nativul Pești. Berbecul, semn de Foc, este prea puțin răbdător, tolerant și pacifist. Discuțiile dintre ei vor degenera întotdeauna în certuri de lungă durată și vor ajunge să se urască.

Nativii Pești ar trebui să se ferească de Berbeci, dacă vor o căsnicie stabilă și împlinită. Sunt puține șanse să existe o atracție reale între cele două zodii, pentru că personalitatea Berbecului este prea puternică și dominatoare, dar dacă aceasta există, nativul Pești trebuie să fie conștient de faptul că relația cu un Berbec nu va fi deloc una ușoară.

Zodia Fecioară

Nativul Fecioară, cu semn de Pământ, se potrivește prea puțin cu nativul Pești, cu semn de Apă. Fecioara este pragmatică, calculată, realistă și orientată către câștigurile imediate. Nativul Pești este mult mai visător, idealist, romantic și totodată dependent emoțional. Fecioara nu va suporta prea multă vreme pretențiile aproape ireale ale Peștilor și nici nu va suporta tendința lor de a deveni posesivi și sufocanți în dragoste.

O relație de dragoste între cele două semne este prea puțin probabilă. Nu prea există nici atracție fizică, dar nici compatibilitate între cele două personalități opuse. Dacă se întâlnesc, riscă să aibă o relație toxică.

Zodia Săgetător

O altă zodie de Foc, zodia Săgetător se înscrie între cele patru zodii toxice pentru Pești. Săgetătorul este prea dificil pentru un nativ din Pești, este mereu pe drumuri, mereu plecat de acasă și prea puțin interesat de căminul și familia liniștită pe care o dorește nativul Pești. Cât despre romantism și pasiune, Săgetătorul are propriile lui opinii și nu se implică în relații în care i se cere prea mult.

Nativul Pești are nevoie de un partener care să îi întrețină iluzia și visurile romantice, micile lui fantezii legate de iubire deplină, afecțiune și grijă. Săgetătorul nu are nevoie de romantism și afecțiune și nici de cineva care să fie dependent emoțional de el.