Oricât de indulgenți, răbdători și înțelegători ar fi nativii Gemeni cu tot felul de oameni ambițioși sau egoiști, există trei zodii pe care trebuie să le ocolească întotdeauna. Sunt zodii care nu au nici cea mai mică legătură sau compatibilitate cu Gemenii. Nu pot fi nici colegi, nici amici, cu atât mai puțin iubiți. Principiile lor de viață sunt atât de diferite, încât nu se vor înțelege niciodată unii pe alții, iar nativii din cele trei zodii vor încerca mereu să îi saboteze pe Gemeni.

Zodia Fecioară

Prima dintre zodiile pe care Gemenii ar fi bine să le evite și în plan profesional, și în viața personală, este Fecioara. Nativii din Fecioară sunt pretențioși, sunt riguroși, au diverse manii și idei fixe pe care Gemenii nu le vor tolera prea mult timp.

Colaborarea cu Fecioarele, dacă sunt colegi de școală sau de muncă, va fi foarte dificilă, mereu întreruptă de certuri și discuții tensionate, mai ales din cauza faptului că Fecioarele țin foarte mult la ideile lor pe care nu și le schimbă pentru nimeni. Iar Gemenii sunt genul de oameni care au tot felul de idei, cât mai variate și schimbătoare de la o zi la alta.

O posibilă relație intimă între Gemeni și Fecioară este aproape de neconceput. Nu va fi deloc o relație liniștită și armonioasă. Gemenii se vor simți încorsetați și vor fi nevoiți să facă mari compromisuri pentru partenerii din Fecioară, dacă vor să continue.

Zodia Scorpion

A doua zodie care ridică mari probleme Gemenilor este Scorpionul. Nativii Gemeni nu vor fi niciodată atrași de Scorpioni. Poate că, la prima vedere, magnetismul misterios al Scorpionului îi poate intriga, dar pe termen lung Gemenii nu vor fi deloc fericiți lângă parteneri din Scorpion.

O relație de dragoste între Gemeni și Scorpioni nu va fi una deloc una de durată. Gemenilor le plac schimbările, călătoriile, experiențele variate și petrecerile, pe când Scorpionii sunt introvertiți și insistă să își petreacă viața cu micile lor pasiuni, în intimitatea casei.

Nici măcar o simplă relație amicală între nativii Gemeni și Scorpioni nu se poate dezvolta. De la bun început, Gemenii vor fi deranjați de aerul superior și ușor machiavelic al Scorpionilor. Mai mult decât atât, bărbații din zodia Gemeni ar suporta cu greu o parteneră din Scorpion care păstrează tot felul de secrete din viața ei.

Zodia Pești

Gemenii și Peștii sunt zodii duale, adică au personalități dificile, cu unele accente ascunse, puțin știute doar de către persoanele apropiate. Ambele zodii sunt atrase de misticism, visează mult, dar știu când trebuie să coboare cu picioarele pe pământ. Cu toate acestea, între cele două zodii, una cu semn de Aer, cealaltă cu semn de Apă, nu se poate dezvolta nicio legătură.

O posibilă relație de dragoste cu un nativ din Pești va deveni repede plictisitoare pentru nativii Gemeni. Iar o relație profesională nu îi va ajuta deloc să colaboreze, deoarece au idei și principii extrem de diferite. Iar Peștii au un orgoliu pe care Gemenii nu îl înțeleg!