Tranzitul lui Venus în Fecioară, care va avea loc în perioada 9 octombrie – 8 noiembrie, este de bun augur pentru toate zodiile și fiecare dintre noi se va bucura de energia ei binefăcătoare. Fiecare zodie va avea ceva de câștigat și va reuși să rezolve anumite probleme de ordin sentimental, probleme care formează blocaje vechi în relațiile de cuplu.

Venus în Fecioară, așadar într-o zodie de Pământ, ne obligă să ne gândim cum putem depăși obstacolele și problemele de comunicare, problemele emoționale pe care le întreținem adesea din orgoliu. Acum vom găsi un răspuns și soluții practice să ne echilibrăm sufletește și să construim relații mai sănătoase și mai solide cu partenerii de cuplu.

Ce beneficii aduce Venus în Fecioară pentru toate zodiile

Dincolo de șansele pe care ni le oferă Venus în dragoste și în căsnicie, această planetă deosebit de importantă este un motor plin de energie pentru multe activități și proiecte practice. În zodia de Pământ a Fecioarei, Venus va impulsiona tot felul de relații comerciale, parteneriate, colaborări, afaceri de familie sau afaceri meșteșugărești, toate activitățile și planurile legate de afaceri în sectorul agricol.

Să nu uităm și Venus și zodia Fecioarei au influențe pozitive și asupra sănătății. În luna octombrie, datorită acestei conjuncturi astrologice, Venus ne va sprijini în plan medical. Ea poate accelera acum vindecarea după diverse afecțiuni renale sau digestive, va ameliora durerile articulare, inflamațiile și infecțiile generate de bacterii sau virusuri.

Bineînțeles, Venus nu ne ajută sănătatea, dacă nu ne ajutăm noi înșine. Ea nu face miracole, dacă nu facem noi o schimbare. Datorită ei, octombrie poate fi perioada optimă pentru vindecare, reechilibrare și fortifiere, dacă ținem un regim sănătos, dacă reducem foarte mult grăsimile, zahărul, alcoolul și alte substanțe nocive.

Singura perioadă în care pot apărea probleme mai delicate este perioada marcată de eclipsa de Soare din data de 14 octombrie.

3 zodii favorizate în mod deosebit de Venus

Chiar dacă planeta iubirii are grijă de toate zodiile în luna octombrie, trei dintre ele vor avea parte de daruri mai bogate.

Taur

Nativii din zodia Taurului vor fi favorizați de Venus în luna octombrie. Ei vor avea de câștigat mai ales în plan financiar și în planul sănătății. Vor veni zile prielnice pentru afacerile lor, pentru munca și proiectele lor personale din care vor scoate un profit bun. În ceea ce privește sănătatea, Venus îi va ocroti pe Tauri și le va arăta calea mai sigură și mai scurtă pentru a-și vindeca rănile, îndeosebi pe cele trupești. Vor fi zile mult mai bune pentru nativii suferinzi care se vor recupera complet sau care vor începe un proces de vindecare solid și rapid.

Fecioara

Zodia Fecioarei, care primește vizita lui Venus în luna octombrie, va avea multe de câștigat în plan sentimental. Nativii care au probleme în dragoste vor găsi soluții și vor relua legăturile pierdute, vor primi mai multe dovezi de iubire și se vor simți mai siguri pe viitorul lor alături de cei pe care îi iubesc.

Nu în ultimul rând, Venus le ocrotește sănătatea și sunt șanse mari să își vindece toate rănile, durerile și slăbiciunile, fie ele emoționale, psihice sau fizice.

Pești

În mod surprinzător, în luna octombrie, tranzitul lui Venus în Fecioară va fi de bun augur pentru Pești. Nativii acestui semn vor fi mai echilibrați, vor fi mai realiști și mai atenți cu sănătatea lor și cu familia lor. Venus îi obligă să își verifice bugetul, să se rezume la activitățile simple și practice pe care le pot duce până la capăt. În plus, îi obligă să fie atenți cu sănătatea și să caute cele mai bune soluții pentru a rezolva problemele delicate.

În octombrie, nativii Pești vor avea parte de o viață mai bună și mai echilibrată și vor rezolva probleme pe care altădată nici nu visau să le rezolve.