Femeile din Balanță au o inimă mare și iubesc intens, mai ales dacă se îndrăgostesc fulgerător. De cele mai multe ori au tendința să îi adauge partenerului tot felul de calități și trăsături frumoase pe care numai ele le văd. Dar astfel iubirea lor se menține vie și intensă mulți ani la rând.

Când soții lor merită dragostea pe care o oferă Balanțele, viața lor împreună este un adevărat exemplu de căsnicie reușită. Uneori, însă, apar în viața lor și bărbați care le descoperă imediat slăbiciunile și profită de dragostea și generozitatea lor. Iar acești bărbați sunt de obicei născuți în trei zodii dificile, cu care femeile din Balanță nu reușesc să comunice, oricât de mult ar lupta pentru dragostea lor.

Bărbatul din zodia Rac

Sunt puține șanse ca o femeie din Balanță să fie fericită cu adevărat lângă un nativ din zodia Racului. Bărbatul din acest semn de Apă este un profitor emoțional și un adevărat vampir energetic. El se va simți excelent într-o relație pe care o va domina subtil și în care va primi totul, fără să ofere nimic. Adevăratul lui chip iese la iveală tocmai când partenera din Balanță are mai mare nevoie de susținere și sprijin. Deosebit de egoist, obișnuit numai să primească, bărbatul Rac nu va fi capabil să ofere suportul de care are nevoie Balanța și nici nu își va sacrifica confortul personal pentru a fi alături de ea la greu.

Bărbatul din zodia Săgetător

Balanțele și Săgetătorii nu vor găsi niciodată un numitor comun. Sunt două zodii în două lumi diferite. Cu toate acestea, femeile din Balanță pot considera unii bărbați din Săgetător atractivi pentru că sunt un pic rebeli și interesanți. Dar, dacă se înfiripă o relație între o Balanță și un Săgetător, Balanța se va simți adesea singură. Ba chiar i se va cere să păstreze distanța și să îi lase Săgetătorului toate ușile deschise, să zboare când vrea, să se întoarcă numai când are el chef. Săgetătorul nu va nutri niciodată sentimente puternice pentru Balanță pe care o vede mai degrabă ca pe o apariție trecătoare în viața lui.

Bărbatul din zodia Pești

Balanța și Peștii sunt alte două zodii care nu au aproape nimic în comun. Cu greu se poate înfiripa un dialog, cu atât mai puțin o relație. Și este posibil ca femeile din Balanță să se simtă din ce în ce mai plictisite lângă un partener din Pești care nu știe cum să le ofere experiențe deosebite în viață și nici nu se străduiește prea mult să mențină o relație vie. În plus, de cele mai multe ori, un nativ din Pești devine taciturn lângă o parteneră cu care nu împarte mai nimic, iar femeile din Balanță au nevoie de parteneri comunicativi, deschiși și foarte dinamici.