Iată TOP 5 idei pentru distracţie şi voie bună alături de prieteni

Escape room

Conceptul de escape room este relativ nou, însă el a cucerit deja o mulţime de oameni. Acesta are la baza câteva reguli simple. Te vei afla într-o cameră cu prietenii tăi, de obicei cu o tematică anume. Unele camere sunt inspirate din filme horror, altele din Egiptul Antic sau din jocuri video celebre. Va trebui să lucraţi în echipă pentru a găsi indiciile ce vă permit să ieşiţi din cameră înainte ca timpul dedicat să se scurgă. De cele mai multe ori, timpul standard este de o oră.

Dacă îţi doreşti o activitate fun şi inedită, alege un escape room pentru a te distra alături de prieteni. În cazul în care ai fost deja la un escape room, află că mereu apar noi locaţii şi camere, în special în oraşele mari, aşa că este o idee bună să te interesezi ce puteţi descoperi mai departe.

O cină acasă

Nu este absolut necesar să ieşiţi în oraş ca să vă distraţi în gașcă. Poţi organiza o cină acasă, cu mâncare gustoasă, muzica şi voie bună. Nu este deloc complicat dacă organizezi totul din timp. Decide pe cine vei invita, ce meniu vei avea, dacă veţi sta în grădină, în living sau pe terasă, dar şi ce băuturi vei servi. Dacă este o ocazie specială, atunci merită să deschizi o sticlă de şampanie. In plus, pe site-ul altex.ro găseşti o gama variata de tipuri de şampanie de la branduri de renume, la preţuri prietenoase.

Bowling şi biliard

O idee clasică, dar mereu câştigătoare este să optaţi pentru o sesiune de bowling sau biliard. Desigur, puteţi opta şi pentru ambele. Astfel de jocuri sunt o super alegere indiferent de vârstă sau ocupaţie. Sunt distractive, uşoare şi vă vor da ocazia să vă super distraţi. Găseşti localuri ce oferă bowling şi biliard atât la cluburi dedicate, cât şi-n mall-uri.

Jocuri de societate

O seară de jocuri de societate este ocazia perfectă pentru a te distra alături de prieteni. Dacă ai astfel de jocuri acasă, atunci este timpul să le scoţi din dulap şi să pregăteşti şi câteva snack-uri pentru o seară super fun. De asemenea, există şi varianta de a merge la o cafenea ce oferă astfel de jocuri.

O zi la piscină

Înot, bălăceala şi distracţie, reţetă perfectă pentru a petrece timp de calitate cu prietenii. Vă puteţi bucura de o zi la piscină atât vară, cât şi iarna, dacă alegi o piscină interioară. În plus, mersul la piscină este şi o ocazie excelentă de a face mişcare.

În concluzie, alege activități diverse alături de prietenii tăi. Nu doar că vă veţi distra, dar veţi descoperi și lucruri noi, poate chiar noi hobby-uri. De la o vizită la un escape room şi până la o seară de jocuri, aveţi o mulţime de variante din care să alegeţi.

Sursa foto: Pexels.com