Însă dacă îți lipsesc ideile sau pur și simplu vrei să faci ceva nou, rândurile următoare ar putea să te inspire.

Iată ce lucruri distractive poți face cu prietenii atunci când vrei să ieși din zona de confort

  1. Muzică live, mâncare bună și dans

Atunci când weekendul “strigă” după distracție, poți opta pentru ieșirea în oraș, la un restaurant unde se ascultă muzică live și se mănâncă bine. Este știut faptul că aceste două lucruri fac “casă bună” și o asemenea distracție este binevenită oricând. 

Va puneți la curent cu noutățile, aflați care mai este treaba cu joburile voastre, savurați ceva bun în timp ce vă delectați cu bandul locației. O opțiune interesantă poate fi un restaurant de evenimente în București, așa cum este Berăria H, locul unde amicii se întâlnesc și dau tonul distracției.

  1. În Centrul Vechi pentru distracție garantată

Centrul Vechi al capitalei rămâne un punct de atracție pentru cei care vor să spargă ritmul de zi cu zi și să se distreze. Străduțele ticsite cu baruri care mai de care mai interesante în oferte, cluburile de noapte și forfota generală sunt câteva aspecte ce descriu cel mai fierbinte loc al Bucureștiului. 

Dacă nu ai mai fost de ceva vreme în Centrul Vechi și vrei să vezi ce s-a mai schimbat între timp, nu ezita să alegi o zi din weekend pentru a lua la pas această locație.

  1. Escape rooms, la modă printre tineri

Jocurile de tip evadare dintr-o casă sau cameră plină de mistere atrage din ce în ce mai mulți adepți. Conceptul nu este unul nou, însă în București pare să capete notorietate în fiecare an. 

Misterele acestui joc pot fi deslușite cu amicii într-o seară de weekend, mai ales că distracția poate dura ceva vreme, iar prețurile sunt accesibile. Experiența va fi cu adevărat interesantă, însă până nu încerci nu ai de unde să știi la ce să te aștepți.

  1. Descoperă fântânile magice din București

Piața Unirii a devenit în ultimii ani un punct de atracție și mai grozav, mai ales de când binecunoscutele fântâni au căpătat viață. În anumite weekenduri din an poți admira culorile și mișcările fântânilor, odată cu muzică deosebită ce acompaniază atmosfera. 

Dacă prin plimbările tale te regăsești la Piața Unirii și ai noroc de un spectacol gratis în fața ochilor, bucură-te de acest eveniment magic alături de prietenii tăi.

  1. La festivaluri street food cu prietenii

Bucureștiul nu duce lipsă de evenimente cu iz european, așa cum sunt cele de tip street food. Practic, poți alege ceva bun dintre zecile de caravane cu mâncare, asculta muzică de calitate și dansa cu amicii tăi pe stradă, într-o atmosferă cu adevărat relaxantă.

Așadar, cu aceste idei poți sparge monotonia cu care te lupți în fiecare zi. Weekendurile sunt destinate distracției, iar când se ivește o ocazie frumoasă de a petrece timpul liber în București, încearcă să profiți împreună cu prietenii tăi.

Sursă foto: Magneto.ro