Coperta și cover-story- ul sunt dedicate Anei Morodan, o adevărată Contesă a mediului digital, care povestește cu dezinvoltură despre nonconformisul ridicat la rang de artă și, totodată, ajuns o sursă respectabilă de venit.

 

Rubrica de carieră tratează utilizarea Social Media în afaceri, sfaturile fiind oferite de câțiva social media manageri de top.

 
Sperăm să-ți placă nu doar hainele și accesoriile din pictorialul de modă, ci și manechinele, întrucât este vorba tot de bloggerițe, evident autoarele celor mai interesante bloguri de fashion.

 
Pentru că e cald, e vară, cu dor de ducă și de ieșit mult pe-afară, ți-am pregătit cu articol cu recomandări cool din toate domeniile de interes în această perioadă – terase trendy, locuri de cazare inedite din țară, festivaluri cool, rețete de sezon, gadgeturi de ultimă generație și câte și mai câte. Selecția recomandărilor am făcut-o, de asemenea, cu ajutorul bloggerilor celor mai urmăriți!

Nu am uitat nici de cea mai plăcută îndeletnicire estivală, și anume bronzatul, așa că am rugat trei bloggerițe de beauty să ne spună și să ne arate ce au ele în geanta de plajă!

 Dacă ești curioasă unde merg în vacanță bloggerii cu copii, poți afla acest lucru de la patru bloggeri apreciați pentru articolele lor de parenting. Tot ei vorbesc despre decizia de a-ți expune sau nu copilul în Social Media, un subiect destul de controversat.

In plus, nu rata cadoul special al acestei luni: un mini sampon de calatorie, plus un lac de unghii, special pentru serile de vacanta.