Alice Peneacă și Dragoș Caliminte vor deveni părinți în mai puțin de 5 săptămâni și au decis să spună povestea relației lor. Au făcut-o într-un interviu pentru TatiCool, alias Dan Cruceru, de la magazinul căruia și-au cumpărat toate cele necesare bebelușului: cărucior, scaun de mașină etc.

TatiCool: Cum v-ați cunoscut?

Alice Peneacă: Ne-am văzut prima oară la un festival de muzică și la un alt festival de muzică, câteva luni mai târziu, ne-am și cunoscut personal. Și de atunci suntem împreună

Ce te-a atras la Dragoș?

Ce m-a atras la el? Cu siguranță că aspectul fizic a avut un impact, dar cred că energia pe care o avea și felul în care s-au desfășurat lucrurile între noi. A fost totul natural și fără efort și asta cred că a contat foarte mult. iar el n-a încercat prea mult, adică a fost foarte cumpătat.

Ce te-a atras la Alice?

Ce m-a atras la ea, cred că primul moment în care am ținut-o în brațe m-a atras cel mai mult la ea. Am simțit o conexiune specială șia fost incredibil de frumos

A fost dragoste la prima vedere?

Da, cu siguranță, da. Păi, gândește-te că ne-am mutat împreună în prima seară. Ne-am cunoscut și în seara respectivă noi ne-am mutat împreună, deci cred că a fost dragoste la prima vedere.

Când v-ați decis să deveniți părinți?

Păi, destul de repede ne-am decis să devenim părinți, pe măsură ce ne-am dat seama că avem aceleași valori, ne dorim aceleași lucruri, pe măsură ce mi-am dat seama că e super responsabil și sincer, și cred că și el a simțit același lucru din partea mea, a venit natural decizia. A fost un timing perfect.

Sunteți pregătiți să deveniți părinți?

O să vedem dacă suntem pregătiți. Ne-am pregătit cu pătuț, căruț, în rest nu știu dacă suntem pregătiți

Ce simțiți acum în privința bebelușului?

Nerăbdare. Suntem foarte curioși să vedem cum arată. Mai ales că s-a și pus presiune, adică toată lumea, vai ce copil frumos o să aveți, eu am mari emoții, el e mai relaxat. Dar suntem emoționanți acum, că se apropie termenul, mai am 5 săptămâni și o să o cunoaștem pe cea mică.

Vă este teamă de ceva?

Dragoș: Cred că teamă de necunoscut, de lucrurile care vor apărea și la care nu ne așteptam. În rest nu am vreo emoție, vreo teamă, suntem pregătiți amândoi să îmbrățișăm mărirea echipei.

Alice: Mie îmi e foarte teamă de multe chestii, mi-e teamă că n-o să mă trezesc când o să plângă copilul, mi-e teamă de multe lucruri, dar da, el e mult mai relaxat în privința asta și mă ajută foarte mult.

Cum vedeți prima întâlnire cu fetița?

Super emoționantă, am avut-o cumva prin niște atingeri ale burticii, dar când o vom ține în brațe cred că va fi… Nu știu la ce să mă aștept, poveștile spun că e ceva unic în viață.

alice peneaca 1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cine este Dragoș Caliminte, iubitul lui Alice Peneacă

În vara anului trecut, Alice Peneacă (31 de ani) s-a afișat oficial și cu tatăl copilului ei, bărbatul cu care și-a refăcut viața după divorțul de Bobby Păunescu. Iubitul lui Alice Peneacă este Dragoș Caliminte, un antreprenor machidon din Constanța, cu afaceri în domeniul digital, după cum apare pe profilul lui de LinkedIn. Cei doi s-au afișat cu poze absolut superbe, din vacanțe, Dragoș fiind pasionat de motoare, muzică, mașini de teren și mașini de epocă.

Alice Penească și Bobby Păunescu au divorțat în 2018

În data de 10 decembrie 2018, magistrații de la Judecătoria Sectorului 2 au pronunțat oficial divorțul dintre Alice Peneacă și Bobby Păunescu. Cei doi au fost căsătoriți 3 ani, iar fotomodelul a vorbit despre motivele separării, într-un interviu pentru PRO TV.

„Suntem separați de mai bine de un an și jumătate, însă pe data de 10 decembrie 2018 a avut loc divorțul. Am divorțat la tribunal, a fost și el de acord cu divorțul. Nu am niciun regret, este o experiență din care am învățat foarte multe lucruri și sper ca pe viitor să iau decizii mai bune!

Nu există prietenie, însă există respect, din partea mea. Am ajuns împreună la concluzia că divorțul este singura soluție, însă am ales să depun actele, întrucât vreau să merg mai departe cu viața mea. În urma divorțului am rămas cu o experiență de viață. Eu sunt ok pentru că muncesc și am grijă de mine”, a povestit Alice.

În ceea ce privește motivele care au dus la separare, fotomodelul a invocat nepotrivirea de caracter: „Pe de-o parte nepotrivire de caracter, pe de altă parte am realizat că dragostea de sine este mult mai importantă! Având în vedere că suntem separați de foarte mult timp, consider că sunt foarte bine acum și mă simt bine! Sunt fericită și îmi doresc să întâlnesc pe cineva potrivit pentru sufletul meu”, a adăugat Alice Peneacă, fotomodel și actriță.

Citește și: Alice Peneacă are un nou iubit după divorțul de Bobby Păunescu. Cine e bărbatul „cool”, care o face fericită. Primele imagini de cuplu

Citește și: Alice Peneacă, transformare radicală. Cum arată acum fosta soție a lui Bobby Păunescu