Antalya este una dintre destinațiile favorite ale familiilor cu copii. Litoralul turcesc vine cu sute de motive pentru care merită ales. Un adevărat paradis, cu parcuri de distracție, plaje cu nisip fin, unde regăsiți activități potrivite pentru toate vârstele, de la distracția de noapte la spațiile de joacă amenajate pentru copii.

De preferat e să alegeți zone ca Antalya, Lara Kundu sau Belek, întrucât pentru copii este destul de complicat să suporte transferul de la aeroport până la hotel, pe distanțe destul de mari, uneori de 100 de km, cum e cazul unor zone ca Side, Kemer sau Alanya. Chiar dacă aveți asigurat și acest drum, la mijloc este vorba despre faptul că cei mici obosesc rapid și își pierd răbdarea în autocar. Bineînțeles pentru unii e posibil ca acest lucru să nu reprezinte un inconvenient.

Bine de știut înainte de a alege o oferta turistică pentru Antalya

În principal atunci când alegeți un sejur din lista de oferte de  vacante in Antalya trebuie să faceți o selecție în rândul resorturilor. Acestea au amenajate spații speciale pentru copii, unde cei mici se pot bucura de activități interactive, cluburi pentru copii, parcuri etc.

Majoritatea unităților de cazare au astfel de locuri de joacă unde animatorii prezenți își fac treaba și îi distrează pe cei mici. În unele cazuri îi puteți lăsa de dimineață și până la final de zi, timp în care vă puteți relaxa.

Veți dori în mod clar mâncare gustoasă, proaspătă și diversificată. Antalya este o destinație completă din punct de vedere al serviciilor. Resorturile au toate facilități, sunt curate, au meniuri diversificate pentru toate gusturile – destul de pretențiose uneori în cazul copiilor. De asemenea, plajele sunt curate, cu nisip fin și intrare lină, perfecte pentru copii. La hotelurile de lux veți găsi și fresh-uri, sucuri naturale care atrag atenția oricărui părinte, preocupat de ceea ce consumă cel mic. Atenție însă, un fresh ce costă 1 euro nu este de fapt natural.

Cât despre toboganele atractive pentru copii, realitatea este că acestea au un program anume de funcționare, fiind deschise între orele 14 și 16. Degeaba ai facilități de acest gen, dacă nu ai cum să te bucuri de ele. În funcție de programul de somn al copiilor și de alte repere, de rutina fiecărei familii, trebuie aleasă cazarea convenabilă.

Bine de știut este că aveți nevoie de pașaport cu valabilitate de minimum 6 luni. Veți avea nevoie de euro și chiar dacă alegeți variantele all inclusive sunt și activități extra pe care s-ar putea să vă doriți să le încercați – excursii cu vaporașul, diving, excursii opționale sau un tur de oraș, shopping, etc.

Pachete turistice de la Ocaziituristice.ro

Ocaziituristice.ro pune la dispoziție o varietate de oferte pentru această destinație. Sejurul în Antalya poate fi ales din variantele all inclusive sau cele cu sau fără transport asigurat. Hotelurile vizate sunt de 4 și 5 stele, deci condițiile de cazare vor fi cele aliniate standardelor moderne. În plus, beneficiați de reduceri aferente rezervărilor de tip early booking.

Pentru familii cu copii o recomandare poate fi hotelul Miracle sau Delphin. Consultați pagina ocaziituristice.ro unde oferta dorită este actualizată în timp real și puteți alege imediat sejurul dorit la costuri avantajoase.