olena-si-fetitaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Mult înainte de începerea războiul din Ucraina, Olena Zelenska a refuzat să mai posteze fotografii cu copiii ei pe rețelele de socializare.

Iar acum că ea și soțul ei, Volodimir Zelenski, sunt țintele numărul 1 ale forțelor ruse, această dorință a devnit și mai puternică.

Într-un articol-portret despre Olena Zelenski publicat de revista „Vogue”, înainte de începera conflictului, conflict, prima doamnă a Ucrainei s-a confesat despre relația pe care o are cu celebritatea. „Nu sunt o persoană publică”, a explicat ea. „Dar noile realități necesită propriile reguli și încerc să le respect”.

Soția lui Volodimir Zelenski explicase că, dat fiind că partenerul său era mereu în prim-plan, ea a preferat să rămână în umbra lui.

„Nu este în caracterul meu. Dar am găsit avantaje în faimă. Unul dintre acestea este oportunitatea de a atrage atenția oamenilor asupra unor probleme sociale importante”, a explicat ea.

Cu toate acestea, Olena Zelenska a rămas fermă: această celebritate nu îi privește pe copiii ei. „Nu le-am mai postat fotografiile pe rețelele de socializare și nici acum nu o voi face”, a spus ea.

Olena Zelenska își dorește o copilărie normală pentru fetița și băiatul ei


Copiii lui Volodimir Zelenski și ai Olenei Zelenska – Aleksandra, care în iulie împlinște18 ani, și mezinul Chiril, de 9 ani – sunt aproape necunoscuți publicului larg ucrainean.

Aceasta a fost dorința cuplului prezidențial – de a le permite să facă propriile alegeri: „Lasă-i să aleagă cum vor să trăiască. Fiica mea cea mare, Sasha, a jucat deja deja în filme, dar sper că nu o va face. Cel mai mic, Chiril, are încă șanse să aibă o copilărie normală, să se joace cu alți copii, să facă sport, să meargă la școala de muzică fără a atrage atenția inutilă”, a spus Olena Zelenska pentru “Vogue”.

Din păcate, în acest moment, pare foarte greu pentru cei doi copii să trăiască copilăria normală la care a sperat mama.

Citește și: Olena Zelenska, vocea speranței în Ucraina. Cine este prima doamnă!

xCine este tatăl lui Volodimir Zelenski? Este un bărbat foarte cunoscut