Pentru mulți dintre noi este foarte dificil să transmitem cele mai potrivite mesaje de condoleanțe și regrete după decesul cuiva apropiat. De cele mai multe ori, cuvintele cele mai simple sunt cele mai sugestive. Noi te ajutăm cu exemple pe care le poți folosi pentru a fi alături cu gândul de persoanele greu încercate din viața ta.

Mesaje de condoleanțe pentru rude

Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum când am aflat că fiinţa atât de dragă ţie a plecat pentru totdeauna. O lumânare aprinsă şi gândurile noastre sunt alături de voi.

Sincere condoleanţe! Nici nu pot să-mi imaginez cât de mare e durerea ta. Îmi pare foarte rău și mă rog să ai putere în aceste momente dificile.

Cu sufletele împietrite am aflat de moartea mamei tale. Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace! Ne vom aminti mereu cu drag de dânsa și de toate lucrurile bune pe care le-a lăsat în urmă!

Cu sufletele triste îți urăm din toată profunzimea sincere condoleanțe pentru pierderea tatălui tău. Îl vom purta în amintirea noastră pentru totdeauna!
S-a stins o fiinţă atât de dragă, lăsând în urmă durere si tristeţe. In aceste clipe atât de grele pentru tine îţi suntem alături. Sincere condoleanţe!

Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămaşi nemângâiaţi de tragica despărţire.

Dumnezeu a hotărât să vă despartă şi să pună capăt unui drum presărat cu dragoste şi dăruire. Sincere condoleanţe!

Soarele vieţii a apus pentru o fiinţă atât de dragă nouă. In acest univers al tristeţii ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea. Odihnească-se în pace!

Nu vom uita niciodată veselia și gingășia ființei pe care azi am pierdut-o cu toții. Dumnezeu să o ierte!
Lacrimile nu se pot opri, suntem îndurerați de această pierdere fulgerătoare! Dumnezeu să o/îl odihnească în pace!

Ne este greu să găsim cuvinte potrivite acum când am aflat că ființa atât de dragă ție a plecat pentru totdeauna. Gândurile noastre sunt alături de tine.

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Indiferent de vârsta pe care o avem, pierderea unui părinte nu este niciodată ușoară. Gândurile și rugăciunile mele sunt cu tine pe măsură ce plângi.

Îl vom purta mereu în suflet, rămâi alături de noi să plângem împreună plecarea lui!

Cel mai dureros moment este pierderea unei persoane dragi. Ne-am rugat cu toții, am sperat ca boala să nu il răpească dintre noi, dar Dumnezeu l-a vrut alături de El. În aceste clipe grele prin care treci, te rugăm să nu uiți că suntem alături de tine oricând vei avea nevoie. Sincere condoleanțe!

Atunci când cei dragi se sting din viață, o parte din noi se pierde pentru totdeauna. Având această suferință în inimă, tot ce putem face este să învățăm să trăim mai departe, purtând amintirea celor plecați de lângă noi. Condoleanțe și regrete eterne!

Suntem fericiți că am cunoscut-o. Firea ei veselă și generozitatea ei ne-au uimit pe toți și doar așa va rămâne în amintirea noastră! Sincere condoleante!

Viata pe care a trăit-o are un nume: „Demnitate”. Ea este sursa de viață, credință și dragoste pentru copiii și nepoții iubitori. Pace în impărăția cerurilor!

Mesaje de condoleanțe pentru prieteni

Îmi pare foarte rău pentru pierderea ta. Te rog acceptă-mi cele mai sincere condoleanțe!

Gândurile și rugăciunile mele sunt cu voi în aceste momente de durere. Sincere condoleanțe, suntem alături de ține!

Îl/O vom purta mereu în suflet și va rămâne alături de noi pentru totdeauna! Ne vom aminti cu drag și bucurie de…  Odihnească-se în pace!

Va fi în sufletele noastre pentru totdeauna. Dumnezeu să îl/o odihnească!
Gândurile și rugăciunile mele sunt pentru tine în aceste momente. Sincere condoleanțe!

Îmi pare nespus de rău pentru pierderea ta. Ne vom aduce aminte cu drag de…

Îmi este greu să mă gândesc că… nu mai este printre noi. Era un om minunat și regret tare mult. Te rog acceptă cele mai sincere condoleanțe!

În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că nimic nu-ţi mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea fiinţei iubite. Sincere condoleanţe familiei îndoliate!

Cu nemăsurată tristețe am aflat de moartea ființei dragi și de aceea simțim nevoia să va transmitem pe această cale cele mai sincere condoleanțe. Sperăm din suflet că în aceste clipe grele prezența rudelor și a prietenilor să va aducă puțină alinare.

Ne pare rău pentru această pierdere. Sincere condoleanțe din inimă.

În acest moment, cuvintele sunt de prisos. Suntem alături de tine cu mintea și sufletul, alături de cei privilegiați să-l fi cunoscut.

Dumnezeu să-i dea odihnă cea veșnică, iar vouă să va dea tăria să treceți prin această grea încercare.

Primește cele mai profunde condoleanțe pentru pierderea ta, prietene. Aici voi fi mereu, indiferent când ai nevoie de mine.
S-a stins un om adevărat și bun, ai pierdut o ființă dragă. În aceste clipe grele suntem alături de tine. Sincere condoleanțe!

Nu cred că rândurile mele îţi vor putea alina durerea şi tristeţea prin care treci. Golul lăsat în urmă prin stingerea din viaţă a fiinţei dragi nu poate fi acoperit de nimeni şi nimic. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei îndurerate să-i dea mângâiere.

Mesaje de regrete pentru jerbe și coroane

Golul lăsat în urmă este infinit. Nu te vom uita niciodată!

Nu te vom uita niciodată. Odihnește-te în pace!

Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu.

Suntem onorați că te-am cunoscut, noi, prietenii și colegii tăi.

Dragul meu, vei rămâne pentru totdeauna în sufletul meu. Te voi iubi mereu!

Regrete eterne, soția și copiii!

Amintire veșnică!