Tuturor ne place să primim cadouri, deoarece acestea sunt un semn de apreciere din partea cuiva drag. Mamele sunt persoanele care, cel mai adesea, spun că nu au nevoie de nimic și se gândesc mereu la nevoile celor apropiați. Deoarece nu este nevoie să aștepți o ocazie specială pentru a-i face o bucurie, am pregătit câteva idei de cadouri care sigur i-ar face o mare plăcere să le primească. 

  • Produse de îngrijire a pielii

Pe lângă protecție și hidratare, produsele de îngrijire a pielii au și capacitatea de a oferi o stare de bine persoanei care le folosește. Cumpără-i un set de produse cosmetice coreene sau de la firma ei preferată, dacă are una, pentru ca pielea ei să se simtă răsfățată. Alege produse cu ingrediente cât mai simple și naturale, în funcție de tipul ei de piele. Adaugă și câteva măști faciale care duc procesul de îngrijire la un cu totul alt nivel. Nu uita să iei și o cremă cu SPF pentru ten, pe care o va putea folosi zilnic, pe toată perioada anului. 

  • Un ceas

Un ceas de mână, pe care îl va folosi mulți ani, este întotdeauna un cadou drăguț pentru orice femeie. Însă, pentru a putea găsi modelul potrivit pentru mama ta, trebuie să ții cont de câteva detalii importante: tipul de curea și mărimea sa (de piele, metalică sau chiar din silicon), mărimea cadranului și tipul de ceas (automat, mecanic sau smartwatch). Gândește-te bine la stilul ei caracteristic pentru a putea găsi răspunsul la toate aceste întrebări. Doar așa vei găsi ceasul perfect, pe care îl va purta cu mândrie o perioadă lungă de timp. 

  • Bijuterii

Oferirea bijuteriilor drept cadou a fost, pentru mult timp, o sarcină a soțului. Însă, odată cu înaintarea în vârstă, acest obicei se cam pierde, în multe cazuri. Așa că, mama ta se va bucura cu siguranță dacă va primi niște cercei, o brățară sau chiar un colier din partea ta. Trebuie să știi doar ce material, culoare și dimensiune preferă. Nu cumpăra un lanț din aur galben dacă știi că preferă argintul sau accesoriile de dimensiuni mai mari. Caută ceva ce știi sigur că se va potrivi cu stilul ei vestimentar. 

  • O pereche de încălțări de calitate

Știm cu toții că măririle constante ale prețurilor din ultima perioadă ne dau bătăi de cap. Fiecare dintre noi este astăzi mai atent la cheltuieli, având în vedere că și coșul zilnic este semnificativ mai scump. Sunt mari șansele ca mama ta să nu investească într-o pereche de încălțări de calitate, care au un preț mai piperat decât și-ar dori. Așadar, acesta ar fi un cadou perfect pentru ea, fie că vorbim despre o pereche de încălțări sport cu talpă din spumă cu memorie sau niște sandale de piele foarte confortabile. 

  • O geantă 

Când vine vorba despre genți sau pantofi, o femeie nu poate avea niciodată prea multe. Alege o geantă de piele naturală, năbuc sau chiar piele eco, suficient de încăpătoare și bine compartimentată, dar totuși elegantă și ușor de accesorizat. Nu vei putea da greș niciodată cu un astfel de cadou, deoarece are, cu siguranță, nevoie de o poșetă nouă. 

Indiferent de ce cadou vei alege, gestul tău o va emoționa peste măsură și te vei simți extraordinar de bine pentru asta. Adaugă și un buchet de flori, pentru a-i însenina casa și petreceți timp de calitate împreună. Acesta va fi cel mai bun cadou pentru amândouă.

Sursa foto: Shutterstock 

(P) ARTICOL PUBLICITAR REALIZAT IN COLABORARE CU DOUGLAS