1. O bijuterie de lux

Colier cu diamante, cercei cu perle, brățară sau inel cu pietre prețioase rare. O altă variantă de cadou ar putea fi un ceas de lux, de la unul din brandurile renumite în domeniu. Bijuteriile sunt întotdeauna o alegere sigură atunci când vine vorba despre cadouri. În plus, reprezintă o valoare care nu se pierde în timp și le poți purta la evenimente deosebite din viață. Ele devin și o neprețuită moștenire de familie, iar copiii și nepoții tăi le pot purta la rândul lor, cu mare drag.

2. Mașina visurilor

Ești pasionată de cai putere și adori mașinile sport? Îți place cum te simți în ele și iubești călătoriile lungi? Un cadou minunat ar putea fi o Toyota Supra, mașina la care visai de când erai mică și te uitai cu pasiune la Fast and Furious.

Această idee de cadou poate fi completată cu un curs de pilotaj, care să aducă un plus de valoare stilului de condus și spiritului aventuros.

3. O vacanță exotică

Cine nu își dorește experiențe cât mai diverse pe care să le țină minte toată viața? O vacanță exotică ar putea fi un alt cadou care să te încânte la maximum. O escapadă de o săptămână în Bali, la un resort de lux, o croazieră în Caraibe sau o excursie safari în Africa de Sud ar putea fi una dintre vacanțele de neuitat. O altă experiență unică este o călătorie în Dubai. Ia-ți cele mai bune prietene cu tine și porniți în vacanța voastră de vis.

4. O geantă de colecție

Dintotdeauna ți-ai dorit să ai o colecție impecabilă de genți. Printre cele obișnuite, a venit momentul să își facă loc una a unui designer celebru, pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna. Știi exact modelul și brandul preferat. O geantă de lux este una dintre investițiile vieții, de care poți să te bucuri din plin.

5. Un masaj la un SPA de lux

O zi care te va face să te simți regină în propria ta viață este o zi la un SPA de lux. Masaj cu aromaterapie, tratament facial cu aur, o sesiune de hidroterapie, relaxare din cap până în picioare. Și acesta ar putea fi un cadou fantastic pentru o zi specială din viața ta.

6. Un curs de bucătărie cu un chef renumit

Dacă adori să gătești și îți place să îți surprinzi mereu familia sau prietenii cu preparate sofisticate, acum a venit momentul să te perfecționezi și să primești în dar un curs de bucătărie, unu la unu, cu un bucătar faimos, căruia îi urmărești activitatea și care te-a inspirat de fiecare dată.

7. Vinuri rare

O colecție de vinuri exclusiviste, o excursie la un castel care să aibă și cramă, la o podgorie renumită din Franța sau Italia, ar putea fi o idee de cadou originală și de succes. Pregătită în detaliu, cu excursii, evenimente aproape regale, seri de socializare, dar și cine romantice, această surpriză sigur nu va da greș nicicând.

8. Un parfum personalizat

În locul unui parfum de pe raft, alege un parfum personalizat. Multe case de parfumuri de lux oferă servicii de personalizare și îți dau posibilitatea să creezi un parfum unic care să se potrivească perfect personalității celei care urmează să îl poarte.

Indiferent de alegerea voastră, cele mai importante aspecte ale unui cadou extravagant sunt atenția și considerația cu care îl primiți sau vi-l oferiți. Nu este greșit să îți faci cadouri pe gustul tău, cum nu este greșit nici să primești asemenea daruri. Învață să primești și să trăiești cu bucurie fiecare moment.

Sursa foto:https://www.pexels.com/

(P) Articol publicat in colaborare cu Autovit