CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență,  a vorbit marți seara la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, despre o posibilă carantinare a capitalei, pe modelul Suceava. Astfel, secretarul de stat exclude carantinarea Bucureștiului în prezent, însă această măsură depinde de evoluţia situaţiei și de cooperarea sau nu a cetățenilor.

”Nimeni nu poate să dea garanție despre nimic, în acest moment, pentru că virusul evoluează. Acest lucru se schimbă, evoluția se schimbă, și noi trebuie să vedem de la caz la caz. Nu am discutat despre București.”, a spus Raed Arafat.

Acesta a explicat că în acest moment Bucureștiul este departe de a intra în carantină, asemeni modelului Suceava: ”Nu se compară Bucureștiul cu Suceava, din fericire suntem departe de măsura carantinei la București. Dar acest lucru poate să se schimbe, totul se vede după cum evoluează situația, și pe plan național. Momentan Bucureștiul nu, nici nu am discutat de București”, a declarat Raed Arafat marţi seara, în direct la Ciutacu.

Citește și: