Ingrediente pentru rețetă de pui cu praz și smântână:

✽ un piept de pui fiert
✽ partea albă de la două bucăți praz
✽ 300 ml smântână de gătit
✽ 50 g unt

✽ o lingură ulei
✽ 100 g cașcaval
✽ sare

✽ piper

1 Prazul se taie rondele care se opăresc cu apă clocotită și se lasă la scurs. Într-o tigaie cu unt și ulei se pune prazul bine scurs și se călește 5 minute.
2 Se adaugă smântâna, se lasă un clocot, și apoi se pune carnea tăiată cuburi, sare și piper. Se rade cașcavalul deasupra și se pune amestecul într-un vas pentru cuptor. Se lasă la cuptor 30 de minute, apoi se scoate și se poate servi.

S-ar putea să vă placă și…

Dacă îți place carnea de pui, încearcă și aceste rețete cu piept de pui și cartofi sau află cum poți să faci un ostropel de pui cu smântână savuros