Ingrediente pentru rețetă de pui cu paste și ciuperci:

✽ 1/2 piept de pui
✽ 6 linguri ciuperci conservate
✽ 50 g unt

✽ 125 ml smântână de gătit
✽ 300 g paste
✽ sare

✽ piper
✽ pătrunjel

✽ fulgi de ardei iute

1 Carnea se taie cuburi, care se pun la călit în unt topit. Se presară sare și se amestecă. După ce s-a rumenit, se scoate și se adaugă ciupercile trecute sub un jet de apă rece. Se lasă pe foc până ce apa ciupercilor s-a evaporat, apoi se adaugă bucățile de carne rumenită și smântâna. Se lasă la fiert 10 minute și se potrivește gustul de sare și piper.
2 Între timp, se pun pastele la fiert, conform indicațiilor de pe pachet. Pastele scurse de apă se amestecă apoi cu sosul de smântână, ciuperci și carne. Se aduce la masă cu fulgi de ardei iute deasupra și pătrunjel.

S-ar putea să vă placă și…