Ingrediente pentru rețetă de pui baschez:
✽ 3 pulpe întregi de pui
✽ o conservă mare cuburi de roșii în bulion
✽ 700 g ardei grași divers colorați
✽ 3 cepe
✽ 3 căței usturoi
✽ 250 ml vin alb
✽ o crenguță cimbru
✽ o foaie dafin
✽ 6 linguri ulei
✽ sare ✽ piper
1 În 3 ulei încins se pun la călit ceapa tăiată peștișori, usturoiul tăiat și ardeii fâșii. Se lasă 5 minute amestecând continuu și apoi se adaugă roșiile, sare, piper. Se acoperă și se lasă la fiert 20 de minute. În restul de ulei se rumenește carnea de pui, separat.
2 Se adaugă apoi carnea peste legumele fierte, se pun cimbrul, foaia de dafin, vinul, se acoperă și se mai lasă 35 de minute la fiert.
S-ar putea să vă placă și…
Îți recomandăm să încerci și pui shanghai, o rețetă rapidă și gustoasă
Urmărește-ne pe Google News
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Vedete
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Libertatea.ro
Cum este corect: „binevenit” sau „bine-venit”?
Libertatea.ro
Reţete de supă de morcovi
Horoscop