Ingrediente pentru rețetă de borș alb de pui:

✽ 2 pulpe de pui
✽ 5-6 cartofi mici

✽ un morcov
✽ o ceapă

✽ un ardei gras
✽ o rădăcină pătrunjel
✽ o felie țelină
✽ partea albă a unui praz
✽ 2 lingurițe ulei

✽ 350 ml borș
✽ sare

✽ 2-3 fire ceapă verde

1 Carnea se porționează și se pune la fiert în aproximativ doi litri de apă. Se lasă 25
de minute și apoi se adaugă morcovul, rădăcina de pătrunjel, țelina și ardeiul tăiate mărunt.
2 Se pun apoi cartofii curățați de coajă, iar prazul și ceapa mărunțită se călesc în ulei și se adaugă și acestea. Se lasă 10 minute pe foc împreună.
3 Se pune borșul fiert separat, se mai lasă pe foc un clocot, se potrivește de sare, se stinge focul. Se aduce la masă cu ceapă verde tocată deasupra.

S-ar putea să vă placă și…