1. Alege un loc potrivit pentru întâlnire

Ar trebui să alegi un loc în care te simți confortabil și în care te poți relaxa. Decorul va da tonul întâlnirii tale. Dacă nu știi încă ce tipuri de activități îi plac partenerului tău, cel mai bine este să alegi un loc neutru, unde să te poți concentra pe conversație și să vă dați seama cât de bine vă puteți conecta.

Dacă te simți inconfortabil, poți pleca după prima băutură. Pe de altă parte, dacă vă înțelegeți bine, ai libertatea de a-ți continua întâlnirea atâta timp cât doriți amandoi.

2. Asigură-te că arăți bine 

Gestionarea modului în care te prezinți (și astfel cum te pot percepe alții) este importantă atât înainte, cât și în timpul unei întâlniri. Îmbracă-te cu hainele tale preferate și asigură-te că arăți bine. Poartă parfumul tău preferat, pentru un plus de încredere. Totuși, ai grijă să nu folosești prea mult parfum, deoarece poate distrage atenția. Aromele de la Tom Ford sunt întotdeauna o alegere inspirată, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. 

3. Pregătește-te pentru o conversație captivantă

Dacă ești mai liniștită sau ai anxietate socială, partea cea mai deranjantă a unei prime întâlniri este să încerci să ai o conversație captivantă cu cineva pe care abia l-ai cunoscut. Încearcă să găsești lucruri interesante de discutat în timpul întâlnirii. Alege subiecte care arată că ești curioasă, inteligentă și cultivată. Ține minte: cheia pentru a fi interesantă este să fii interesată de partenerul tău. Fii atentă și prezentă și concentrează-te pe ce are de spus.

Deși nu poți controla chimia, compatibilitatea sau atracția, poți să te asiguri că ești pregătită mental dacă se întâmplă. Permite-ți să speri la ceva grozav și pregătește-te să te distrezi.

4. Relaxează-te

Nu încerca să fii altcineva decât ești în realitate. Înainte de întâlnire, desfășoară activități care să îți reducă nivelul de stres. Mergi la masaj, fă o plimbare sau niște exerciții fizice, în loc să te încarci cu cofeină sau cu griji. Astfel, te vei purta așa cum o faci de obicei și vei fi sinceră cu partenerul tău. 

5. Dormi suficient

Somnul insuficient te face să te simți obosită toată ziua. Când întâlnești pe cineva nou, vrei să fii suficient de alertă pentru a purta o conversație agreabilă și a te bucura de întâlnirea ta. Așadar, dacă te simți obosită, mai bine dormi un pic înainte de întâlnire, în loc să bei o ceașcă de cafea.

6. Asigură-te că te simți în siguranță

Siguranța ar trebui să fie prioritatea ta până când ajungi să cunoști bine pe cineva. Pentru a face acest lucru, întâlniți-vă într-un loc public convenit de comun acord și transmite planurile tale unui prieten apropiat sau unui membru al familiei. Astfel, poți să te asiguri că vei fi cât mai în siguranță posibil în cazul în care se întâmplă ceva. Deși speri să nu fie nevoie să te bazezi niciodată pe planuri de urgență, este mai bine să le ai stabilite.

Pregătirea pentru a merge la o întâlnire poate fi o experiență stresantă, dar o poți controla, dacă pui în aplicare aceste sfaturi. Nu-ți mai face griji pentru fiecare lucru mic și desfășoară doar activitățile care îți cresc încrederea. Fii tu însăți și concentrează-te pe lucrurile pe care le poți controla. În acest fel, îți crești șansele să ai cea mai bună întâlnire pe care ai avut-o vreodată.

Sursa foto: pexels.com

Articol publicitar realizat in colaborare cu Marionnaud