Cele mai fericite sunt zodiile de Ziua Îndrăgostiților care știu să se bucure de fiecare clipă. Iar anul acesta, ziua de 14 februarie este însoțită de un context astrologic foarte norocos pentru dragoste, pentru armonie și afecțiune.

Ce aduce Luna din Săgetător pentru Valentine’s Day

În data de 14 februarie, mulți îndrăgostiți vor să petreacă într-un mod inedit, să își surprindă partenerii cu surprize dulci, cu bucurii simple sau cadouri scumpe. Cei mai mulți îți doresc călătorii romantice, pasiune și aventuri, iar contextul astrologic este favorabil.

În aceste zile, Mercur și Soarele traversează Vărsătorul, iar influența lor înseamnă libertate, bucurie, optimism, curaj și noi visuri pentru cei care mizează pe iubire. Tot în aceste zile, Venus traversează zodia Pești amplificând nevoia de romantism, visare, idealuri, iubire și afecțiune. Iar Luna din Săgetător pune accentul pe dragoste și pasiune și va înlesni multor nativi șansa de a cunoaște pe cineva la diverse petreceri sau evenimente sociale la care sunt invitați.

Zodiile de Ziua Îndrăgostiților. Ce surprize pot avea!

Berbec: zodie de Foc, Berbecul are mari pretenții în dragoste și așteaptă ceva deosebit de Ziua Îndrăgostiților. Cei mai norocoși nativi vor avea parte anul acesta de o mică aventură, dar nu vor primi chiar tot ce își doresc!

Taur: nativii zodiei trebuie să evadeze câteva zile și să plănuiască o seară romantică inedită, alături de persoana iubită. Nu trebuie să lase ziua de 14 februarie să treacă fără să își creeze amintiri deosebite în doi.

Gemeni: nativii care sunt deja în relații stabile și solide nu trebuie să își facă griji. Ziua Îndrăgostiților va fi norocoasă pentru ei și, poate, o vor petrece la un restaurant elegant.

Rac: Luna din Săgetător aduce un impuls în zodia Racului și îi îndeamnă pe nativii zodiei să caute mai multă pasiune. Cei care vor fi invitați la diverse întâlniri și petreceri își vor găsi noi parteneri.

Leu: nativii zodiei sunt mari amatori de petreceri și surprize, iar Ziua Îndrăgostiților este un prilej să sărbătorească iubirea cu fast. În mod sigur vor organiza ceva nou și vor oferi partenerilor o amintire de neuitat.

Fecioară: o cină romantică, departe de griji, de copii, de părinți, de prietenii prea gălăgioși este tot ce își doresc nativii din Fecioară pentru a simți că este Ziua Îndrăgostiților.

Balanță: nativii singuri din această zodie au cele mai mari șanse să își găsească perechea. Dacă sunt în căutarea iubirii, nu vor fi dezamăgiți, pentru că Venus le va aduce o șansă la care speră de multă vreme.

Scorpion: Luna din Săgetător are o influență contradictorie asupra nativilor din Scorpion care au nevoie de dragoste. Îi ajută să se dedice mai mult partenerilor, dar să și ceară în același timp mai multă pasiune sau chiar un strop de aventură.

Săgetător: Luna vine în această zodie pe data de 14 februarie și pune accentul mai mult pe sentimente, afecțiune, nevoia de a fi cu cineva și de a împărtăși iubirea. Nativii singuri s-ar putea să găsească dragostea, chiar dacă nu o caută!

Capricorn: ceea ce fac toate zodiile de Ziua Îndrăgostiților pare banal în comparație cu ceea ce vor Capricornii. Ei s-ar duce pe Lună pentru adevărata iubire din viața lor. Dar foarte greu își deschid inima!

Vărsător: orice petrecere, orice distracție este binevenită de Valentine’s Day pentru Vărsători, doar să nu stea în casă, când toți ceilalți se distrează. Toți au nevoie de pasiune și o vor căuta acolo unde știu că o pot găsi.

Pești: visătorii nativi ai acestei zodii vor avea parte de o zi deosebită și vor face cadouri partenerilor cu multă ciocolată, cu parfum și cu dragoste. Aceasta este marea lor bucurie: să le facă surprize celor pe care îi iubesc!