Mulți dintre noi ne străduim să ne construim o imagine cât mai bună în lume, ceea ce nu este neapărat de condamnat. Dar există câteva zodii care poartă întotdeauna mască în societate, se prefac tot timpul că sunt altcineva în prezența persoanelor care nu le cunosc prea bine. Nu toți nativii acestor zodii sunt la fel de prefăcuți, dar unii dintre ei reușesc să afișeze o imagine cu totul diferită despre ei.

Zodia Taur, întotdeauna o imagine mai bună

Taurilor le place să afișeze prosperitate. Oricât de greu le-ar fi, oricât de modestă ar fi viața lor și de lipsită de evenimente, în societate vor purta masca unui om prosper, lipsit de griji și puternic. Întotdeauna vei vedea un nativ din Taur bine îmbrăcat, cu haine de firmă, cu un telefon scump sau cu bijuterii statement.

Mulți dintre ei chiar se bucură de o situație materială foarte bună, deoarece sunt muncitori și știu să facă bani. Dar chiar și cei mai modești dintre ei preferă să se împrumute de bani pentru a-și cumpăra o mașină mai bun, un telefon mai scump sau cine știe ce gadget-uri. Prosperitatea este doar o mască pentru toate incertitudinile din viața lor și pentru eșecurile din carieră.  

Zodii care poartă întotdeauna mască în societate: Racul  

Racii fac totul pentru ca viața lor să pară strălucitoare, plină de evenimente, cu vacanțe, călătorii, realizări și succese. Le place să povestească cele mai mărunte lucruri despre familia lor, dacă îi pun într-o lumină bună. Îți vor spune cât de multe lucruri au cumpărat din supermarket, doar ca să îți arate ce bine o duc ei.

Întotdeauna vor purta masca omului care își permite totul, care este generos cu cei din jur, care este iubit de toată lumea pentru firea lui prietenoasă și pentru sfaturile pe care le dă tuturor. Realitatea de acasă poate fi cu totul alta. Dar nativii Raci își cumpun masca omului care are de toate, care este cel mai fericit, care are familia cea mai împlinită!

Zodia Pești, un caracter alunecos

Poate că nu te așteptai, dar zodia Pești este una dintre acele zodii care poartă întotdeauna mască în societate. Nativilor Pești le place să arate că sunt foarte inteligenți, descurcăreți și apreciați de toată lumea. Cine nu îi cunoaște bine va fi fermecat de imaginea lor prietenoasă, sociabilă, generoasă și altruistă. Unii dintre ei chiar sunt altruiști, dar cei mai mulți doar afișează masca prieteniei și a generozității.

Peștii își vor urmări întotdeauna propriile interese și vor avea grijă doar de ei și de familia lor. Nu trebuie să te lași păcălit de atitundinea lor săritoare și binevoitoare. S-ar putea să fie doar de fațadă. Cu această imagine, Peștii încearcă să ascundă unele defecte pe care și le cunosc bine: lipsa de curaj și de inițiativă.