Sărbătorile ne aduc tuturor mai multă bucurie, mai multă odihnă, liniște, dar și petreceri sau călătorii. Dar sunt câteva zodii norocoase la final de an, care se vor bucura de un Crăciun magic!

Berbecul, sărbători cu petreceri și distracții

Spre deosebire de alți ani, Berbecul este mult mai norocos la Crăciunul din 2022. Astrul guvernator al zodiei, Marte, tranzitează acum semnul Gemenilor și se află în mișcare retrogradă, ceea ce este o veste bună. În plus, Jupiter va intra în zodia Berbecului din data de 20 decembrie. Cele două aspecte astrale ne arată că tensiunile și grijile Berbecilor dispar, au mai multe șanse să se distreze și mai ales să cunoască oameni deosebiți. Vor fi invitați la diverse întâlniri și petreceri și se vor simți minunat de Crăciun și de Revelion. Ba chiar se pot îndrăgosti la prima vedere, dacă sunt în căutarea iubirii!

Capricorn, o surpriză de Crăciun!

Luna nouă va intra în zodia Capricornului pe data de 23 decembrie, la timp pentru a aduce o schimbare frumoasă de Crăciun. Capricornul este una din acele zodii norocoase la final de an. Această zodie se poate bucura de experiențe noi și poate face lucruri la care altădată doar visa. Poate că unii dintre nativii zodiei vor avea suficienți bani să plece pe nepregătite în străinătate, imediat după Crăciun. O călătorie surpriză este bine venită, chiar dacă pare dificilă. Cine primește o asemenea invitație, nu trebuie să se mai gândească la nimic și să accepte pe loc!

Pești, bucurii mari de Sărbători

Zodia Pești va avea parte de un final de an deosebit! Chiar dacă Jupiter părăsește semnul Peștilor pe data de 20 decembrie, el nu pleacă fără să lase în urmă câteva daruri. În plus, din luna decembrie, Neptun revine la mersul direct în Pești, după o perioadă lungă de retrogradare. Nativii zodiei vor avea Sărbători fericite și se vor bucura de liniște, de cadouri, de oameni dragi aproape de ei. Dar cel mai mult se vor bucura de o veste foarte bună și vor primi ceea ce își doresc cu ardoare. Mulți dintre ei vor avea șansa să se ocupe de o activitate nouă, distractivă, relaxantă și benefică pentru starea lor de spirit. Iar alții se vor bucura de experiențe inedite, dacă vor călători imediat după Crăciun.