Nativii din zodia Fecioarei sunt guvernați de Mercur, planeta care le imprimă un puternic simț al realității. Fecioarele sunt întotdeauna cu picioarele pe pământ și nu se lasă niciodată încântate de promisiuni vagi, visuri și idealuri greu de atins. Ele sunt materialiste, practice, bine organizate și muncitoare și întotdeauna reușesc în viață.

Fecioarele sunt carieriste, sunt foarte muncitoare și pun multă pasiune în meseria pe care și-o aleg. Dar și în viața de zi cu zi, în familie, în cercul lor de prieteni sunt foarte apreciate pentru tot ceea ce fac. Iată câteva trăsături de cinste, cu care nativii din zodia Fecioarei se pot lăuda, dar pe care nu le observă decât cei care trăiesc alături de ele.

Fecioarele se descurcă mereu singure

Puțină lume știe că nativii Fecioare sunt foarte descurcărețe și, în general, nu au nevoie de alte persoane să le ajute. Ele se descurcă singure în orice condiții și în orice împrejurare. Sunt foarte inteligente, au resurse emoționale puternice și nu se lasă doborâte de niciun obstacol. Nici când viața este cu adevărat grea, Fecioarele nu se plâng și încearcă să rezolve totul așa cum știu ele mai bine.

Pretențioase în dragoste

Nativii din zodia Fecioarei au standarde înalte în ceea ce privește partenerii de cuplu. Nu sunt atrași decât de persoane care le seamănă: ambițioase, carieriste, bine organizate și care știu exact ce vor de la viață. Dacă nu găsesc un astfel de partener, preferă să rămână singuri. Fecioarele nu prea fac compromisuri pentru nimic, nici măcar pentru dragoste.

Prieteni de nădejde

Fecioarele sunt oameni pe care te poți baza la nevoie. Nu sunt prea generoase cu banii, nu îți vor oferi sume mari de bani pentru a te scoate din încurcătură, dar sfatul și soluțiile lor vor fi poate cele mai bune. Când ai nevoie de ele și le ceri un sfat, vor fi lângă tine și te vor îndruma pas cu pas să îți rezolvi problemele.

Nativii din zodia Fecioarei sunt empatici

În societate, Fecioarele par distante și reci, pentru că ele pun în prim plan gândirea, și apoi emoțiile. Nu vei vedea o Fecioară că îi plânge de milă cuiva care se poate descurca singur, dar așteaptă mereu să fie ajutat. În schimb, ea va fi alături de cei care chiar au nevoie de sprijin și de o vorbă bună.

Fecioarele sunt empatice, le place să ajute, să se implice, să dea sfaturi și să îndrepte lucrurile, când oamenii de lângă ele sunt nedreptățiți și suferă.

Fecioarele sunt părinți excelenți

O altă trăsătură specială a zodiei Fecioară iese la iveală în momentul în care nativii semnului devin părinți. Ei au un instinct patern deosebit și pot fi mămici sau tătici foarte iubitori, răbdători și realiști. Își educă copiii după cele mai solide principii de viață și de moralitate. Copiii lor sunt manierați, atenți și sârguincioși. Fecioarele le imprimă pasiunea pentru carte și pentru învățătură și îi îndrumă pe cel mai drept drum în viață.